Hoe om te achterhalen of een persoon Is een veroordeelde misdadiger

Hoe om te achterhalen of een persoon Is een veroordeelde misdadiger


Hebt u een individuele machtiging voor het uitvoeren van een strafblad check om te bepalen als hij een veroordeelde misdadiger en je hebt alle nodige informatie gekregen, is dan krijgt de strafblad check een relatief eenvoudig proces. Maar als u probeert om te bepalen of iemand een veroordeelde misdadiger zonder haar toestemming, dan wordt meer van een onderzoekende proces dat een goed beetje van tijd en/of geld vergt.

Instructies

Uitvoeren van een strafblad Check

1

Een crimineel verleden geschiedenis te controleren op iemand die ermee heeft ingestemd (zoals een sollicitant, enz.) door contact met de FBI en/of de Staten waar de persoon heeft gewoond worden uitgevoerd. Bieden de persoonlijke informatie en de autoriteiten de informatie via hun databanken strafblad zal lopen. Er is een vergoeding voor deze dienst in de meeste gevallen. Het kan duren een paar dagen of een paar weken om de informatie te krijgen. Als u wilt dat een uitgebreid strafblad check dan moet u een aanvraag voor een strafblad check in elke staat de persoon woont in, als de FBI nationale gegevensbank is niet compleet (niet alle Staten verstrekken volledige of een tijdige informatie).

2

Verzamel informatie over de persoon die u wilt uitvoeren een crimineel geschiedenis controleren op als hij niet heeft toegestemd. Voor het uitvoeren van criminele geschiedenis of achtergrond te controleren, moet u ten minste de volledige naam van de persoon en de staten die ze heeft geleefd in. Geen andere gegevens van afgelopen adressen naar rijbewijs of sociale voorzieningenaantallen zal drastisch verbeteren de grondigheid van het onderzoek.

3

Gebruik de informatie die u hebt verzameld om te zoeken in de databases strafblad staat van de Staten waar de persoon heeft gewoond (en idealiter de provincie databases ook, indien mogelijk). U zal een online formulier aanvragen van de zoekopdracht invullen, en de informatie is meestal naar u gemaild (sommige staten zal het verstrekken van de informatie in een e-mail antwoord).

Of geven alle informatie die je hebt verzameld om een betaalde databaseservice zoals Intelius of PublicRecordsChecks.com. Deze bedrijven zoekt alle databases voor u een vergoeding (van $30 tot $400). De basisdienst is gewoon een controle van de staat en de county databases, maar u kunt betalen voor grondige achtergrond en strafblad controles, met inbegrip van een onderzoeker lichamelijk onderzoeken en waaruit blijkt dat de gerechtelijke documenten in de Noorse provincie record.

Tips & waarschuwingen

  • Ga naar DMV.org en zoek een bepaalde staat DMV databases om te zien als u meer informatie vindt over waar een persoon heeft gewoond.
  • U kunt de FBI nationale strafblad database gebruiken, tenzij u toestemming van de persoon die u zoekt hebt over of een ambtenaar van de wetshandhaving zijn het nastreven van uw taken.