Hoe om muziek te downloaden op een MP3-speler van LimeWire

LimeWire is een populaire file sharing applicatie die het mogelijk voor downloads van muziek en andere bestanden maakt. Lees verder om te leren hoe te installeren en opstelling de toepassing, hoe beter detecteren welke bestanden vermeld zijn waarschijnlijk virussen, en hoe te voorkomen dat problemen met de anti-piraterij mensen en organisaties.

Instructies

1

LimeWire downloaden (zie bronnen). Wanneer u eerst het programma uitvoert, verschijnt een bericht op "blijven blokkeren of deblokkeren" het programma. Als dit bericht niet wordt weergegeven, gaat u naar de Windows firewall-pictogram in het Configuratiescherm. Klik op 'Uitzonderingen'. Scroll naar beneden, vinden van LimeWire en ervoor te zorgen dat er een vinkje in het vak aan de linkerkant.

2

Openen van LimeWire, ga naar "Tools" en selecteer "Options." Onder "Downloads", door ervoor te zorgen dat de bestanden worden gedownload naar de map die u wenst. Deze map niet delen en voeg deze map geen aan de LimeWire bibliotheek om auteursrecht complicaties te vermijden. Als u niet wat u hebt gedownload delen, weet niemand dat u bestaan. Selecteer een willekeurige lege map van uw computer te delen.

3

Typ een trefwoord in het zoekvak. Voorkomen dat bestanden van een ongewone omvang. MP3-bestanden gemiddeld ongeveer 1 MB per minuut van nummer. Als een nummer wordt vermeld bij 500 KB, maar je weet dat het is een 3 minuten durende nummer, is dat bestand waarschijnlijk een virus. Vermijd ook bestanden die geen liedje, artiest en bestandslengte van het lijst. Vage bestanden zijn vaak vaag voor een reden.

4

Aansluiten van een MP3-speler op uw computer via een USB-kabel, dan kopieer en plak bestanden van uw harde schijf in de MP3-speler. Als een computer MP3 speler zoals iTunes of Winamp gebruikt, selecteert u "Bestanden toevoegen" en dubbelklik op de gewenste nummers. Meerdere nummers kunnen worden geselecteerd door de "Ctrl" toets ingedrukt te houden.

Tips & waarschuwingen

  • Downloaden van bestanden van onbekende en onbetrouwbare bronnen kunnen gevaarlijk zijn. Deze bestanden kunnen schadelijke virussen bevatten. Verder ter uw eigen risico.