Hoe om muziek te downloaden naar een Computer uit OnlineWilt u zelf de gehele Stevie Wonder-discografie of koop de nieuwste Jonas Brothers' single zonder reizen naar een muziekwinkel, moet u weten hoe om muziek te downloaden naar een computer van het Internet. Muziekdiensten zoals LimeWire en iTunes hebben gestroomlijnd het proces van het downloaden van muziek online. Het is gemakkelijk te doen en, zolang u de fondsen hebt, kunt u zoveel muziek als je wilt kopen.

Instructies

1

Download en installeer een toepassing zoals LimeWire uit limeware of iTunes van Apple.com op de harde schijf van uw computer.

2

Aanmelden voor een account met de dienst van de muziek die u hebt gekozen. Uw e-mailadres, wachtwoord voorkeur en creditcard rekeningnummer naar de service verzenden. Voer uw e-mailadres en het wachtwoord die u hebt gekozen om in te loggen op uw account. Alle nummers die u op uw computer downloadt worden aangerekend op de creditcard dat u opgegeven hebt.

3

Bladeren in de catalogus van de site of voer een titel van het nummer, albumtitel of artiest te vinden van een bepaald nummer of album te downloaden naar uw computer.

4

Klik op de button "Aankoop/kopen" naast het nummer of album die u wilt downloaden naar uw computer.

5

Uw wachtwoord of volg eventuele andere aanwijzingen waarin de dienst te bevestigen van uw aankoop en de muziek te downloaden naar uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Het downloaden van muziek op uw computer uit vertrouwde en gerenommeerde diensten.