Hoe om muziek naar een externe harde schijfMuziek verplaatsen naar een externe harde schijf voor de opslag kan ruimte op uw basispagina harddisk leeghalen en verlichten van stam op de schijf evenals. Uw favoriete muziek opslaan op een externe harde schijf is ook effectief voor bescherming tegen bestand verlies of beschadiging. Zodra u een externe harde schijf hebt aangesloten op uw personal computer, kan verplaatsen van muziek naar het apparaat zo weinig als een paar seconden duren.

Instructies

1

Sluit de externe harde schijf aan op uw personal computer. Plaats een uiteinde van een USB-kabel op de externe harde schijf USB-poort. Plaats het andere uiteinde van de kabel in een vrije USB-poort op uw computer.

2

Wacht tot de computer herkent de externe harde schijf als een aangesloten apparaat. De externe harde schijf apparaat icoon zal verschijnen op het bureaublad van uw computer of in de manager van het dossier.

3

Open de map met de muziekbestanden die u wilt verplaatsen in een apart venster.

4

Slepen en neerzetten van de muziekbestanden of mappen vanuit hun venster naar de externe harde schijf apparaatpictogram. Hierdoor maakt kopie├źn van de muziek en voltooit de overschakeling naar de externe harde schijf.