Hoe om mijn BlogSpot-Accounts te verwijderen

Blogger is een gratis blog publishing en creatie dienst die is een dochteronderneming van Google. Blogger-gebruikers registreren voor accounts en afzonderlijke accounts maken voor elke blog dat zij maken. Google hosts deze blogs op hun blogspot.nl-servers, en elke blog heeft zijn eigen subdomein, meestal in de vorm van "blogname.blogspot.com." Gebruikers kunnen aanpassen van hun blogs aan een significante graad, met inbegrip van hen tijdelijk uit te schakelen voor vakanties. U kunt echter ook permanent verwijderen een blogaccount blogspot.nl vrij gemakkelijk.

Instructies

1

Inloggen de Gmail of Google-account die is gekoppeld aan de Blogspot blog rekeningen dat u wilt verwijderen. U kan inloggen op deze account uit de blogspot.nl-homepage.

2

Klik op de "Instellingen" link onder de sectie voor de blog die u wilt verwijderen.

3

Klik op de "Verwijderen Blog" link in de rij "Blog Tools" aan de bovenkant.

4

Klik op de oranje knop 'Deze Blog verwijderen' om te bevestigen dat u permanent wilt verwijderen deze blogaccount.

Tips & waarschuwingen

  • Voorafgaand aan om te bevestigen dat je echt wilt verwijderen van uw blog, geeft Blogspot u de mogelijkheid om uw blog inhoud exporteren naar een bestand op uw harde schijf. Als u een back-up van uw berichten en commentaren houden wilt, klik op de "Exporteren deze Blog" link op dit scherm en volg de aanwijzingen op het scherm instructies.