Hoe om mensen te vinden op Yahoo! Locator

Het vinden van mensen op Yahoo! is gemakkelijkste met behulp van de Yahoo! Mensen Search locator tool. Hiermee kunt u op zoek naar mensen met behulp van hun eerste en laatste naam of telefoonnummer. Yahoo! zal het schuren van het web voor resultaten die aan uw zoekcriteria voldoen. Yahoo! is afgestemd op Intelius, een onafhankelijke leverancier van zoekinformatie. Intelius geeft aanvullende informatie voor een vergoeding. Hun rapporten kunnen omvatten informatie over de locatie, gemiddeld inkomen en familieleden van de persoon.

Instructies

Amerikaanse telefoon en adres vinden

1

Ga naar de Yahoo! Mensen zoeken (zie bronnen).

2

Voer de voornaam en achternaam, de stad en de staat van de persoon die u in de corresponderende velden onder "Telefoon en adres van de V.S. zoekt".

3

Druk op de knop "Zoeken". Een lijst met zoekresultaten overeenkomen met uw inzending zal worden vermeld. Bijvoorbeeld, als de persoon op een site zoals Classmates.com ingeschreven, zal de pagina worden vermeld in de resultaten. U kunt vervolgens aanmelden voor een lidmaatschap op zo'n site zodat u kunt contact opnemen met de persoon die heb je geweest uiterlijk voor.

4

Opzoeken meer resultaten door het selecteren van "Zoek intelius.com van het Reglement" naast de post boven aan de resultatenpagina. Intelius zoekt van openbare registers en retourneren een match op basis van uw inschrijving. Kijk naar de details van de wedstrijd, zoals familieleden en leeftijd, en selecteer "Details weergeven".

5

Bestel een Intelius verslag. Deze stap is optioneel. U kunt bestellen de mensen zoeken basisrapport waarin de iemands leeftijd, datum van geboorte, adres en telefoonnummer voor $0.95. U kunt een 24 uurs pas bestellen voor $14.95 die u toelaten zal om zoveel namen als u binnen die tijd wilt opzoeken. U kunt bestellen dat een meer gedetailleerde Background Report die u extra informatie zoals vonnissen, rechtszaken, criminele achtergrond, onroerend goed, gemiddeld inkomen, echtscheiding en huwelijk records voor $39.95 krijgt. U zal moeten betalen met een bankpas of creditcard.

Omkeren van de telefoon #

6

Ga naar de Yahoo! Mensen zoeken (zie bronnen).

7

Voer een telefoonnummer (inclusief netnummer) van de persoon die u zoekt onder "Reverse telefoon #" in Yahoo! People Search. Druk op de knop "Zoeken".

8

Kijk door de resultaten voor het telefoonnummer. Kan er geen resultaten, of een paar afhankelijk van of het telefoonnummer is vermeld. Klik op het resultaat. U zal worden doorverwezen naar de website Intelius.

9

Klik op de knop "Details weergeven".

10

Een telefoon Opdrachtrapport voor $0.99 (vanaf 2010) met een debet- of creditcard. Het rapport bevat de iemands naam, gemiddeld inkomen, adres en familieleden.

E-mail zoeken

11

Ga naar de Yahoo! Mensen zoeken (zie bronnen).

12

Invoeren van de persoon de naam van de eerste en de laatste in de corresponderende velden onder "E-mail zoeken" in Yahoo! People Search. Druk op de knop "Zoeken".

13

Kijk door de resultaten. Slechts vijf e-mail adressen geregistreerd bij personen met die naam zal worden weergegeven. Als om het even welk van die vijf lijkt het misschien behoren tot de persoon die u zoekt, kunt u een email sturen naar het adres vermeld. Als dat niet het geval is, drukt u op de knop "Meer" om te bladeren bijkomende resultaten. De e-mailadressen worden geblokkeerd uit, maar de naam en locatie van de persoon die het adres geregistreerd zijn zichtbaar.

14

Bestel een Instant E-mail Lookup verslag van Intelius voor $1,95 (vanaf 2010) met een debet- of creditcard. Een volledig overzicht van alle e-mailadressen die zijn geregistreerd voor personen met die naam samen met de locatie die ze ingevoerd wanneer zij eerst aangemeld voor het e-mailadres in de lijst opgenomen. U kunt het rapport bladeren voor een e-mailadres dat bij de persoon thuishoort die je zoekt.