Hoe om mensen te vinden op Craigslist

Bent u op zoek naar een verloren vriend of een uitgebreide out-of-town verblijf van plan? Misschien heb je een hobby dat een partner vereist. Voor welke reden dan ook, bent u op zoek naar gezelschap. Het is frustrerend als je niet waar weet te draaien, maar de juiste resource kunt u boren in de cirkel die u nodig hebt. Volg de volgende stappen uit om mensen te vinden op Craigslist.

Instructies

1

Ga naar de website van Craigslist. Selecteer uw stad van de sectie aan de rechterkant.

2

Klik op de gewenste categorie in de kolom voor contactadvertenties. Selecteer "Strikt Platonische" als u op zoek bent naar vrienden of mensen met gedeelde interesses. "Mannen op zoek naar vrouwen," "Vrouwen op zoek naar mannen," "Mannen op zoek naar mannen," proberen "Vrouwen op zoek naar vrouwen" of "Toevallige ontmoetingen" romantische partners te vinden. Met behulp van "Gemiste aansluitingen" kunt u iemand vinden die u voorbij is. "Rants en Raves" kunt u up-to-date op lokaal nieuws of brengen u in contact met mensen die je sterke overtuigingen delen.

3

Lees de disclaimer. Te accepteren, klikt u op de categorie link hieronder de disclaimer informatie.

4

Scroll naar beneden om te zien van elke boeking. De meest recente berichten worden eerst vermeld.

5

Klik op alle postings van belang om te zien van foto's, lees specifieke informatie en contact informatie vinden voor de poster. Contact opnemen met de poster, klik op het nummer van de terbeschikkingstelling in het blauw aan de bovenkant van de pagina. Deze link kan je starten contacteren door een e-mail te sturen naar de poster.

6

Klik op de link van de post op de top van de homepage om je eigen boeken te maken. Selecteer de categorie met betrekking tot uw interesse. De persoonlijke informatie die nodig is, vul in de velden voor titel en beschrijving van boeken en accepteer de terms of service.

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen bijeenkomst in openbare plaatsen totdat u zeker weet dat u vertrouwd met de persoon bent.
  • Brengen van een mobiele telefoon of samen met iemand u vertrouwen mee.
  • Geven geen persoonlijke gegevens totdat u weet dat de poster betrouwbaar is.
  • Wanneer iemand nieuwe, vertel iemand die vertrouwt u waar zult u, wanneer u zult terug en hoe u te bereiken.