Hoe om geld te verdienen op eBay verkopen gebruikt schoenen

Designer schoenen zijn grote verkopers op eBay, zelfs wanneer zachtjes gedragen. Leren hoe om geld te verdienen op eBay verkopen schoenen die u op de spaarzaamheid winkels, garage verkoop, zending winkels of uw eigen kast vinden kunt.

Instructies

1

Concentreren op dure merken. Als de schoenen nieuw duur waren, zijn kansen dat ze zullen hun waarde houden op eBay. Kijk voor merken met inbegrip van Brighton, Ferragamo, Cole Haan, Dansko, Born, Merrell, Keen en Nike Shox.

2

Grotere maten en grote breedtes zijn de beste verkopers in schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Mannen schoenen maten 12 en omhoog doen goed. Vrouwen maten 9 en tot zijn groot, ook.

3

Objecten gevonden in spaarzaamheid winkels of bij garage sales zijn in minder dan perfecte conditie. U moet enige tijd om schoon te maken de schoenen voor een betere presentatie in uw foto's.

4

Nadat u hebt gevonden een paar schoenen die je kan aanbieden op eBay, onderzoeken de tong. Is er genoeg tong verliet voor een andere persoon om veel slijtage uit de schoen? Als er gaten in de tong of in de schoen, doe geen moeite proberen om het te verkopen.

5

De schoen is een lace-up stijl, controleer om te zien als de veters vervangen moeten worden. Zo ja, kan u wilt uitgeven en 2 dollar besteden aan een nieuw paar veters. Beschadigde of ontbrekende veters in de foto van een eBay-object kunnen uitschakelen van een koper. Denk na over uw object vanuit een buyer's perspectief.

6

Onderzoeken van de schoenen voor krassen, vlekken of andere onvolkomenheden. Op lederen schoenen, kunt een jas van schoensmeer doen wonderen. Als u van plan te verkopen een heleboel schoenen, investeren in schoensmeer in verschillende kleuren om altijd bij de hand voor touch ups. Black magic marker doet goed op zwart lakleer kinderschoenen.

7

Sommige sportschoenen doek of stof kunnen in de wasmachine gewassen worden. Gebruik gewoon uw gezonde verstand. Meeste stof kids schoenen of sneakers zoals Keds, Nikes en Chuck Taylors kunnen worden gegooid in de wasmachine en komen bijna nieuw uitzien.

8

Zorg ervoor dat uw foto's zijn duidelijk en bieden verschillende weergaven met inbegrip van de onderkant van de tong.

9

Schrijf een volledige beschrijving. Omvatten de grootte, geslacht, conditie, kleur en andere details. Vele verkopers bieden ook metingen van de lengte en breedte van de tong.

Tips & waarschuwingen

  • Goede foto's zijn essentieel voor het maken van een verkoop op eBay.