Hoe om geld te verdienen door het bouwen van Gaming Computers

Hoe om geld te verdienen door het bouwen van Gaming Computers


Computers zijn een deel van het dagelijks leven voor de meeste mensen, en veel video game ontwerpers zijn hun producten voor de computer, verhoging van de vraag voor gaming computers. Gaming computers bieden de nodige kracht om high-end games die een veelheid van high-performance hardware vereisen draaien. Computers, zoals mobiele telefoons en andere technologie, worden oude snel, zodat er altijd wel een vraag naar de nieuwste en beste gaming computer, ervoor te zorgen dat u blijven zult om geld te verdienen als je kopers kunt vinden.

Instructies

1

De benodigde hardware kopen. Gaming computers gedijen op macht, dus zorg ervoor dat u koopt hardware die ontworpen is om krachtige grafische, een veelheid van geluiden en de lasten van de informatie die de top van de lijn spelen vereisen, zoals een multi-core processor, 500 GB of grotere harde schijf, een grafische kaart met een GPU kundig voor verlenen van schaduwen en omgaan met de stress van high-end graphics en een moederbord ontworpen om de hardware te voeren.

2

Vertel uw vrienden en familie over uw onderneming. Terwijl uw familieleden voor gaming computers terugschrikken kunnen, kunnen zij de informatie over uw diensten doorsturen naar andere mensen in hun netwerk van vrienden.

3

Uw gaming rig op eBay verkopen. eBay is concurrerend in zijn computer-gerelateerde veilingen, maar je zal bereiken van een groot aantal mensen en hebben waardevolle eBay tools, zoals automatische betaling bijhouden en verzendlabels. Ervoor zorgen dat uw veiling gegevens die de koper waarom uw computer is ideaal voor gaming bevat vertelt, welke hardware is binnen en de kwaliteit van die de koper verwachten kan wanneer spelen.

4

Open uw eigen online winkel. Terwijl het openen van baksteen en mortel winkels kan kosten u duizenden dollars, loopt uw eigen e-commerce winkel openen u zo weinig als $6 per maand voor web hosting-diensten. Beroep doen op de diensten van een professionele webdesigner als je niet bekend bent met het bouwen van een website. U verkoopt high-end computers, zodat uw website moet geven de indruk dat u computer savvy.