Hoe om formulieren te maken op een MacBook

Uw baas heeft u belast met het maken van een formulier voor uw bedrijf met behulp van uw bedrijf geleverde MacBook. Hebt u niet van enige kennis van programmeren, moet u de formulier-creatie software om deze taak te vinden. Of u probeert een formulier dat kan worden afgedrukt en uitgedeeld of complexere formulieren die worden geüpload naar uw website voor uw klanten om te reageren op (zoals een "Contact" formulier) te maken, is er software beschikbaar om u te begeleiden door middel van de taak.

Instructies

1

Ga naar CutePDF.com en FormMax krijgen. Deze software kun je maken van aangepaste berekeningen (vergelijkbaar met als je met behulp van spreadsheet-software), invulbare velden voor elektronische formulieren maken en importeren van grafische elementen zodat uw formulieren opvallen. Terwijl u een gratis trial-versie downloaden kunt, wordt de volledige versie van FormMax geprijst bij $89 vanaf de datum van publicatie.

2

Ga naar Quask.com en PerfectForms, die u verschillende formulieren maken zonder te weten codering jezelf laten krijgen. Met PerfectForms kunt u eenvoudig één vel-formulieren die u afdrukken, complexe multi-pagina formulieren en enquêtes bouwen. Vanaf de datum van publicatie biedt PerfectForms een 30-dagen proefperiode, waarna u moeten zult registreren en betalen.

3

Ga naar PHPForm.org. In tegenstelling tot de andere formulier-software voor websiteontwikkeling voor uw Macbook is PHPForm een online applicatie, wat betekent dat u het vanaf elke computer op elk gewenst moment openen kunt. De formulier-aanmaakprogramma werkt met een klik-en-belemmering-interface, zodat u kunt maken en aanpassen van eenvoudige vormen. Vanaf de datum van publicatie is de website vrij te gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Maak een lijst van vragen die u op uw formulier vragen wilt voordat u het maakt zodat u niet om het even welk vergeet.