Hoe om erachter te komen hoeveel mensen op mijn Website waren

Hoe om erachter te komen hoeveel mensen op mijn Website waren


Het bijhouden van het aantal bezoekers naar uw website is essentieel voor het succes van uw aanwezigheid op het Web. Erachter te komen hoeveel mensen gaan naar uw pagina's kunt u bepalen van cruciale gegevens, met inbegrip van hoe gemakkelijk uw website is te vinden, hoe presteren uw marketing inspanningen en die van uw pagina's het meest populair is. Door gebruik van gratis Internet web analysers en/of profiteren van uw web hosttoepassingen van statistiek, kunt u beginnen met de inventarisatie van uw eigen site, en instellen van strategieën voor verbeteringen.

Instructies

1

Ga naar een gratis web-stat analyzer, zoals statbrain.com, voer uw website te krijgen een momentane geschatte bezoeker nummer.

2

Download een gratis website log analyzer, zoals Webalizer, voor het bijhouden van uw bezoekers. Volg de instructies voor het installeren van the web-code op uw pagina('s) om te beginnen met het ontvangen van de bezoeker van de gedetailleerde rapporten.

3

Meld u aan voor Google Analytics kostenloos door inloggen op uw Google-account en te klikken op de "Sign Up" knop. Voer de vereiste gegevens, en kopieer de code die door Google op elke webpagina die u wilt bijhouden. U krijgt gedetailleerde diagrammen en grafieken waarmee uw Web bezoekersinformatie, alsmede andere essentiële gegevens, zoals specifieke pageviews, op een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis.

4

Neem contact op met uw webhost provider, als je er een hebt. Webhosts bieden vaak, een soort van web statistieken-applicatie die u kunt gebruiken om erachter te komen hoeveel mensen naar uw website bent gegaan.

5

Een web-teller, zoals «««freecountercode.com, installeren en volg de instructies om de code op uw home pagina te kopiëren. Deze informatie zal u vertellen hoeveel bezoeken u hebt; Let echter dat dit aantal pagina's zichtbaar zijn voor alle bezoekers van uw website zullen.