Hoe om een Link van PayPal op uw Website

Hoe om een Link van PayPal op uw Website


PayPal is een van de belangrijkste methoden voor het accepteren van online betalingen. Het toevoegen van een PayPal is link naar uw website eigenlijk heel simpel. Een kleine fragment van code krijgt uw website de mogelijkheid om het accepteren van betalingen of donaties.

Instructies

Instructies

1

Log in op de PayPal-account die de gelden van de PayPal-link ontvangen zal. Dit moet een persoonlijke of zakelijke account die u al hebt ingesteld.

2

Klik op het tabblad "Merchant Services". Dit tabblad moet zichtbaar recht nadat u zich hebt aangemeld--het vierde tabblad vanaf de linkerkant.

3

Klik op de link voor het type van PayPal-knop die u wilt maken. Voor dit voorbeeld gebruiken we een van de eenvoudigste: "Koop nu".

4

Vul de velden voor uw knop. U moet ten minste de "De naam van het Item" en "Prijs," invullen wanneer ze nodig zijn. "De naam van het item" moet beschrijven wat de persoon is ontvangen van u op de knop te klikken. "Prijs" moet de hoeveelheid geld die zal worden overgebracht wanneer de knop wordt geklikt. U kunt verkennen een aantal van de overige velden op dit punt. U kunt de items gemarkeerd "Stap 2" en "3" volledig als je wilt overslaan.

5

Klik op "Create knop" aan de onderkant van het scherm maken de code voor een eenvoudige knop. Dit brengt u naar een nieuw scherm waarin u de HTML-code die u wilt om te plakken uw webpagina.

6

De gegenereerde HTML-code naar uw klembord kopiƫren door te klikken op de knop "Selecteer Code", met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en te selecteren "Kopiƫren".

7

Log in op uw website het uitgeven hulpmiddel en navigeer naar de plaats waar u wilt plaatsen de PayPal-knop. Zorg ervoor dat u in een plaats waarmee HTML-code moet worden ingevoegd.

8

Plak de PayPal HTML-code die u gekopieerd in de HTML-code.

9

De webpagina opslaat.

Tips & waarschuwingen

  • Het is altijd verstandig om wijzigingen aan een webpagina testen na het maken van hen. Probeer met behulp van de knop om te zien of het werkt zoals die u verwachtte.
  • U kunt uw knop bewerken door te klikken op de link "Ga terug naar het bewerken van deze knop," die wordt weergegeven nadat u de code hebt gegenereerd.
  • De persoon wie verstuurt u betalingen hoeft niet te hebben een PayPal-account. PayPal accepteert creditcards direct.
  • U kunt een test PayPal-rekening via de PayPal "Sandbox" die u aan het testen van uw knop zonder gebruik te maken van echt geld zullen toestaan.
  • Als u PayPal gebruiken om betalingen of donaties te nemen, vergeet u niet dat PayPal een klein percentage voor zichzelf neemt. Voor bedragen onder $3.000 duurt het $0,30 + 2,9 procent. Zie de sectie bronnen artikel voor een link naar het volledige tarief details.