Hoe om een draadloze verbinding op mijn Laptop

Hoe om een draadloze verbinding op mijn Laptop


U kunt toegang tot het Internet vanaf een laptop met draadloze mogelijkheden door de oprichting van een draadloze verbinding. Sommige laptops beschikken over een ingebouwde draadloze kaart die kan worden geactiveerd om te kunnen communiceren met een router in de omgeving. Oudere laptops zonder de draadloze functie moet een externe draadloze verbinding. Om de oprichting van het netwerk, moet u een draadloze router installeren. Zodra het netwerk is ingesteld, zal de laptop zitten kundig voor vlaag naar de Geïnterneerde, mits deze zich binnen het bereik van de router.

Instructies

1

Schakel uw laptop en installeren van de draadloze router. Als uw modem is aangesloten op een desktop computer, unplug naar de tros. Raadpleeg de handleiding van de router voor instructies over de installatie en configuratie. Haak uw router met de draadloze modem--kabel of breedband-- en stekker in het stopcontact. Na het aansluiten van de kabels, zullen de router het brugapparaat "" tussen de computer en de modem. Als uw internetverbinding feeds rechtstreeks een standalone modem, kunt u de router installeren door het verbinden met de modem en voeden van beide apparaten.

2

Beveilig uw draadloze netwerk. Zodra uw router is geïnstalleerd, wordt een draadloos netwerk is opgericht en kan worden benaderd door iedereen in de omgeving met een draadloos apparaat, zoals een laptop, of zelfs smart-telefoons en PDA's. Als u geen wachtwoord-Bescherm uw netwerk, u zal worden waardoor onbevoegde toegang en u zal worden afbreuk te doen aan uw privacy en veiligheid. U zal worden gevraagd om een naam voor het netwerk en een wachtwoord of sleutel bij de installatie van de router. Alle gebruikers op apparaten die verbinding maken met uw router moeten zetten deze informatie op voordat je toegang tot het netwerk.

3

Uitschakelen van de laptop, haal de stekker uit het stopcontact en de draadloze kaart invoegen. Als uw laptop heeft geïntegreerde draadloze mogelijkheden, moet u niet een externe kaart. Schakel de laptop en de invoegen de installatie-CD voor het laden van het stuurprogramma en het installatieproces voltooien.

4

Activeer de draadloze kaart. Als u een externe kaart gebruikt, kunt u de kaart van de software activeren. Voor laptops met ingebouwde draadloze mogelijkheden, kan de functie worden geïnitieerd door een knop, meestal met een antenne-icoon.

5

Controleer de sterkte van het signaal van het Dienblad van het systeem op het bodemrecht van het scherm. Als het signaal te zwak is, verplaatst naar een plek in de buurt van de router.

6

Dubbelklik op het pictogram voor draadloze op de system tray. U kunt een lijst met alle beschikbare netwerken weergeven. Scroll naar beneden totdat u ziet de naam van het netwerk dat u hebt gemaakt en klik op "Verbinden". U zal worden gevraagd om een wachtwoord voordat u toegang hebt tot het Internet. U kunt het machtigen van de laptop voor het netwerk, zodat het netwerk zekerheidstelling wezenstrek de laptop herkent en niet om een wachtwoord voor toekomstige login pogingen vraagt.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn verschillende soorten draadloze routers beschikbaar voor gebruik in verschillende toepassingen en instellingen. Doe je onderzoek op de verschillende merken en types van draadloze routers, voordat je er een krijgt.
  • Als uw router's installatiesoftware niet om een wachtwoord vraagt, zullen de gevestigde netwerk openlijk toegankelijk zijn. Zorg ervoor dat u handmatig koppelen een wachtwoord voordat het gebruik van het netwerk.