Hoe om een Blog van WordPress naar Tumblr

Hoe om een Blog van WordPress naar Tumblr


Met de vele blog platforms beschikbaar op het Web overwegen kunt u de overstap maken van WordPress naar Tumblr. Veel blog platforms zijn kruis compatibel; u kunt meestal van een blog migreren naar een andere met de oprichting van een XML-bestand. Terwijl WordPress u een XML-bestand exporteren kunt, heeft Tumblr echter geen mogelijkheden voor het importeren van het bestand. Daarom moet uw enige optie voor het verplaatsen van uw blog van WordPress naar Tumblr handmatig overbrengen van de posten.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress-account en klik vervolgens op "Posten" op uw dashboard. Er verschijnt een lijst van al uw berichten.

2

Log in op je Tumblr account en dan krijgen uw geheime e-mailadres van de "Goodies" pagina.

3

Klik op "Snel bewerken" onder een post in WordPress en markeer vervolgens de postinhoud. Klik op "Ctrl" en "C" de inhoud kopiƫren naar het Klembord.

4

Componeren een e-mail naar het geheime Tumblr emailadres dat u in stap 2 hebt verkregen. Knip en plak de inhoud van het Klembord in het lichaam van de e-mail door te drukken op de "Ctrl" en "V" samen. Typ een passende titel voor uw post in de "Onderwerp" regel van de e-mail en klik vervolgens op 'Verzenden'.

5

Herhaal stap 3 en 4 voor elke WordPress post die u wilt overbrengen naar Tumblr.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijderen van uw berichten van WordPress zoals u deze naar Tumblr overbrengen of wijzigt de status van de post van "Gepubliceerd" te "Draft." Naast het voordeel van het gemakkelijker voor u om te zien welke berichten u al hebt overgebracht, voorkomt u dat de dubbele inhoud sanctie door zoekmachines.