Hoe om een achtergrond te maken 10 seconden langer in Apple Final Cut ProFinal Cut Pro geeft u verschillende opties voor de integratie van de achtergronden in het bewerken-project. U kunt het importeren van video's en afbeeldingen uit andere bronnen of maken van solid en blended mat beelden van de kleurpotloden, het kleurenwiel, de afbeelding paletten en de kleurenpaletten in de kijker met behulp van het hulpprogramma "Generator". Hoewel afbeeldingen op de tijdlijn als een opgegeven lengte verschijnen, kunt u verlengen of verkorten van de duur van de achtergrondclip. De methoden voor het wijzigen van de lengte is echter afhankelijk van het soort clip.

Instructies

Uitbreiden van de Video achtergrond

1

Klik op de gewenste achtergrond video clip om het te markeren.

2

Klik op "Wijzigen" en selecteer "Snelheid" in het drop-down menu.

3

Typ het gewenste percentage uit te breiden van de video achtergrond door 10 seconden, naast "Snelheid." Zorg ervoor dat het selectievakje Frame mengen ook is geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat de video zal spelen zonder de schokkerige beweging.

4

Klik op "OK" om te sluiten van het dialoogvenster snelheid.

5

Klik op "Reeks." Selecteer "Render Selection" en "Video renderen" in het pull-down menu.

Uitbreiden van de Matte of grafische afbeelding achtergrond

6

Klik op de de achtergrondclip gewenste matte of grafische afbeelding om deze te markeren.

7

Klik op "Wijzigen" en "Duur" in het drop-down menu. Het duurvak van de dialoog wordt geopend.

8

Typ de gewenste getallen uit te breiden van de achtergrond door 10 seconden in het vak naast "Duur." Bijvoorbeeld, als de oorspronkelijke achtergrond 30 seconden is, zodat het 10 seconden langer, typt u in 40 seconden.

9

Klik op "OK" om te sluiten van het duurvak van de dialoog.

Tips & waarschuwingen

  • De normale snelheid van een video is 100 procent. Als u de snelheid tot 50 procent wijzigen wordt de video afgespeeld op halve snelheid en voor een langere periode van tijd. Bijvoorbeeld, als uw achtergrond video 10 seconden lang is en u langzaam de snelheid tot 50 procent, zal de video achtergrond nu spelen voor 20 seconden.