Hoe om E-mail van een CV

In de maatschappij van vandaag net-savvy, kan je solliciteren naar een baan zonder zelfs het verlaten van het huis. Gebruik het Internet om uw CV en sollicitatiebrief sturen naar potentiƫle werkgevers. Volg deze tips om e-mail van een CV en de baan krijgen dat u wilt.

Instructies

1

De tekstverwerker openen door te dubbelklikken op het pictogram van uw programma. Als u een pictogram niet hebt, klik op "Start" en vinden het tekstverwerkingsprogramma in het menu "Programma's".

2

Schrijf het CV en sollicitatiebrief en sla het op in uw tekstverwerkingsprogramma.

3

De CV en sollicitatiebrief opslaan door te klikken op "Bestand" op de menubalk. Kies "Save As". Uw "Opslaan als" venster wordt geopend. Naam de CV in het vak "Bestandsnaam". Klik op "Opslaan".

4

Sluit het programma van de tekstverwerking. Open het e-mailprogramma.

5

Invoegen de naam van de werkgever in het "aan:" vak. Dit is die ontvangt de CV en sollicitatiebrief. CV schrijven in het vak "Onderwerp", zodat de werkgever weet welk bestand is gekoppeld.

6

Typ een inleidende nota in het lichaam van de e-mail. Wees professioneel. De werkgever vertellen dat u uw CV en sollicitatiebrief hebt aangesloten.

7

Klik op "Bijvoegen" op de werkbalk e-mail. Vaak lijkt op het pictogram van een paperclip. Hiermee opent u het venster 'Zoeken In'.

8

Vind uw CV en sollicitatiebrief. Klik op "Toevoegen". Stuur uw e-mail naar de werkgever met de CV en sollicitatiebrief gekoppeld.

Tips & waarschuwingen

  • Uw CV en sollicitatiebrief aan het specifieke project dat u wilt aanpassen.
  • Volg de expliciete instructies van de werkgever.
  • Ontdek als de werkgever bijlagen accepteert. Sommige werkgevers niet.