Hoe om aan te geven van een Carbon Copy is verzondenDe functie van de carbon copy in e-mail kunt u een e-mail te sturen naar uw ontvanger, terwijl ook het laten van een ander persoon weet de mededeling die gaande is er. Dit kan groot ter verantwoording en op de werkplek of een update geven door een persoon die niet rechtstreeks betrokken zijn bij de zaak worden. Wanneer u de kopie verzendt, er is een manier om aan te geven naar de persoon u bent aanpakken dat u een kopie van het bericht aan een andere persoon hebt verzonden.

Instructies

1

Typ uw e-mailbericht. Aan het einde van het e-mailbericht, op het gebied van de handtekening, typ "CC". Na het typen van CC, specificeren de naam van de persoon die u een kopie van het bericht verzendt. Door dit te doen geeft u aan de primaire ontvanger van de e-mail dat het bericht carbon gekopieerd naar een andere persoon is.

2

Voer het e-mailadres van de primaire persoon die u zijn het leiden van het bericht. Het e-mailadres moet worden ingevoerd in het veld "Aan".

3

Zoek het veld Carbon Copy (CC). Het CC-veld zal wellicht gelegen tussen het 'Aan'-veld en het veld "Onderwerp".

4

Voer het e-mail adres in het CC-veld voor de persoon die u zou zoals voor zenden een kopie van het bericht. Door het invoeren van het e-mailadres voor de persoon in het CC-veld, geeft u weer naar de primaire e-mailadres ontvanger dat u bent koolstof kopiƫren van een andere persoon op het e-mailbericht.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u niet de e-mailadressen opgeeft in het veld "BCC", die zal blind carbon copy; kopie het bericht. Door het blind te doen, zal de belangrijkste e-mailgeadresseerde niet weten dat u een kopie van het bericht aan een andere partij hebt verzonden.