Hoe Office Communicator instellen thuis

Hoe Office Communicator instellen thuis


Microsoft Communicator is een softwaretitel ontwikkeld om u te helpen met de communicatie met anderen in real-time. U kunt Communicator gebruiken om expresberichten, spraak- en videochats maken en uw bureaublad delen met anderen. Extra uitrusting kan nodig zijn om de spraak- en video-oproepen (microfoon en videocamera) en kan verschillen per hardwareconfiguratie. Opzetten van Communicator is relatief eenvoudig en kan worden voltooid door DVD of online downloaden.

Instructies

1

Installeer Microsoft Office Communicator door gebruik te maken van de DVD-ROM in de Office-softwaresuite of op de downloadsite. Terwijl Communicator u als zelfstandige software installeren kunt, is het nuttiger om te installeren als onderdeel van de Microsoft Office-Suite. In het bijzonder is het sleutel tot het installeren van Microsoft Outlook, zoals het deelt haar lijst met contactpersonen met Communicator.

2

Volg de gedetailleerde aanwijzingen op het scherm wordt gevraagd en stappen om de software te installeren. Bij elke stap, zal er signalen die zal u helpen controleren de voortgang van de installatie. In de meeste gevallen moet u de computer opnieuw opstarten na installatie.

3

Klik op het pictogram van Outlook vanuit het menu Start van uw computer. Als u het pictogram niet kunt in het menu Start vinden, zal u zitten kundig voor vondst af het op uw harde schijf. Doe dit door te klikken op het Windows-pictogram in de lagere linkerhoek van uw scherm (menu Start). Selecteer de "Alle programma's" menu-item en zoekt u de map Microsoft Office.

4

Vullen van uw lijst met contactpersonen. Nadat u Outlook hebt geopend, Bekijk de lijst met contactpersonen. Als u nog geen contacten, voeg een paar zodat kunt u de functionaliteit die tussen Outlook en Communicator plaatsvinden zal. Om dit te doen, alleen klik op "Nieuw Contact" en vul de velden genoemd. Wanneer u uw lijst met contactpersonen voltooid hebt, kunt u Outlook sluit.

5

Start de Communicator software uit uw menu Start. Nogmaals, als het er niet aanwezig, u vindt het onder "Alle programma's" in het menu Start.

6

Plaats de contacten in de Communicator-lijst met contactpersonen. Ga naar het zoekveld op de Communicator-interface. Typ de naam van de contactpersoon of distributie lijst en Communicator zal beginnen met het verstrekken van gedeeltelijke overeenkomsten. Wanneer de juiste match verschijnt, sleept u de contactpersoon naar de onderkant van het venster van Communicator (het hoofdpaneel). Herhaal dit totdat u al uw contactpersonen in uw lijst met contactpersonen van Communicator.

7

Reiken en maak verbinding met iemand. U hebt nu ingesteld Microsoft Communicator op uw computer hebt bijgewerkt uw lijst met contactpersonen en zijn klaar om te verbinden met de wereld.

Tips & waarschuwingen

  • Neem contact op met de webpagina van Microsoft Office Communicator zoekt met uiteinden en de middelen. U kunt ook downloaden van een beta-versies van de software vóór de officiële release.
  • Opzetten van Instant Messenger adressen is relatief eenvoudig in Communicator. Als u ondervindt moeilijkheden synchroniseren uw IM adressen (bijvoorbeeld: Google, Yahoo, doel) instructies vindt u op de desbetreffende webpagina van elke provider.
  • Wees bewust van welke versie van het Microsoft Office u koopt. Functionaliteit zal verschillen afhankelijk van de release. Zie de bronnen hieronder voor gidsen voor zowel de 2007 en 2010 versie van Communicator.