Hoe nummers toevoegen aan uw Computer Playlist vervolgens naar uw iPod

Als u een bibliotheek van digitale audio-bestanden voor een langere periode van tijd gewerkt hebben, kan uw muziekbibliotheek nogal groot worden. Afhankelijk van uw belangen in de muziek, kan het ook zijn divers. Terwijl u Apple's iTunes-software of uw iPod te schuifelen willekeurig via uw bibliotheek configureren kunt, is het mogelijk in de stemming te horen alleen een bepaald soort muziek. U kunt een afspeellijst in iTunes, bestaande uit een groep van nummers die u wilt horen, dan kunt u die afspeellijst overbrengen naar uw iPod.

Instructies

1

Start iTunes. Als u nog niet hebt geïnstalleerd iTunes, navigeer naar de iTunes downloadpagina op apple.com. Klik op de blauwe "Download Now" link aan de linkerkant van het venster, sla het bestand op uw computer en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

2

Klik op "Muziek" onder "Bibliotheek" aan de linkerzijde van het venster.

3

Klik op een nummer dat u wilt toevoegen aan een afspeellijst en sleep vervolgens dat liedje aan uw gewenste afspeellijst in het gedeelte 'Afspeellijsten' aan de linkerkant van het venster. Wilt u een afspeellijst maken vanaf nul, klik op "Bestand" aan de bovenkant van het venster, vervolgens klikt u op 'Nieuwe afspeellijst' en typ een naam voor de afspeellijst. U kunt ook meerdere nummers aan een afspeellijst tegelijk toevoegen door de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord terwijl u klikt op nummers.

4

Sluit het brede uiteinde van uw iPod USB-kabel aan de onderkant van uw iPod, dan sluit het andere uiteinde op een USB-poort op uw computer.

5

Klik op uw iPod onder 'Apparaten' aan de linkerkant van het venster.

6

Klik op het tabblad "Muziek" in het middengedeelte van het iTunes-venster.

7

Vink het selectievakje aan de linkerkant van de "Synchroniseer muziek."

8

Klik op de "Gehele muziekbibliotheek" optie aan sync al uw iTunes-nummers en afspeellijsten, en klik op "Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, albums en genres" alleen sync specifieke items. Dit zal een lijst met items op uw computer, waar u moeten zult om te controleren van elk item dat u wilt synchroniseren naar uw iPod uitbreiden.

9

Klik op "Apply" aan de onderkant van het venster, en klik vervolgens op "Sync" als uw items, met inbegrip van uw playlist, naar uw iPod wilt toevoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Apples "Genius" functie kunt u afspeellijsten op basis van een bepaald nummer. Genius zoekt uw bibliotheek en maak een playlist van liedjes gebaseerd op afspeellijsten die zijn gemaakt door andere iTunes-gebruikers waarin dat lied. Genius inschakelen door te klikken op 'Store', en vervolgens te klikken op "Turn op Genius."