Hoe netwerk een USB-Scanner

Hoe netwerk een USB-Scanner


Netwerken van een USB-scanner hebt u toegang tot de scanner vanaf meerdere computers op hetzelfde netwerk, zonder dat ze hoeven te worden aangesloten via USB op de scanner. Windows heeft kenmerken die ondersteuning voor het delen van printers, maar om te delen een scanner, moet u derden netwerk delen van software. USB Over netwerk- en Eltima USB zijn twee oplossingen die u downloaden kunt om te kunnen verschillende soorten USB-apparaat te delen via uw netwerk, met inbegrip van USB-scanners. RemoteScan biedt een derde optie, maar het vereist dat u voor de aankoop van een CD.

Instructies

USB via netwerk

1

Open uw browser op de computer waarop uw USB-scanner is aangesloten op een USB-poort. Ga naar de website van de "USB-Over het netwerk". Klik op de knop 'Downloaden' in het rechter menu. Klik op "Server" en wacht tot de "usb-over-netwerk-server.msi" voor finish downloaden. Open het bestand en druk op "OK" om het "Windows-beveiligingswaarschuwing" venster. Volg de installatiewizard om de installatie van "USB via netwerkserver."

2

Open uw browser op een computer in hetzelfde netwerk als de scanner is aangesloten op. Ga naar de website van de "USB-Over het netwerk" en klik op "Downloaden" in het rechter menu. Klik op "Client" en wacht tot de "usb-over-netwerk-client.msi" voor finish downloaden. Open het bestand en druk op "OK" om het "Windows-beveiligingswaarschuwing" venster. Volg de installatiewizard om de installatie van "USB Over netwerkclient."

3

Open "USB Over netwerkserver" op de computer waarop de scanner is aangesloten. Selecteer de scanner in het venster en druk op de "Share" knop aan de linker bovenzijde van het venster. Selecteer de scanner op de computer waarop de scanner niet aangesloten, open "USB Over netwerkclient", en druk op de knop 'Verbind'. De scanner zal nu extern worden aangesloten op deze computer. De client op andere computers in het netwerk installeren en u kan op afstand sluit de scanner aan op alle computers in het netwerk.

Eltima USB

4

Open uw webbrowser. Ga naar de website van de "Eltima USB naar Ethernet-Connector". Klik op 'Download'. Klik op "Opslaan". Wachten op "usb_to_ethernet.exe" voor finish downloaden.

5

Open het bestand. Klik "Run" op het "Windows-beveiliging" venster. Selecteer uw taal en klik op 'OK'. Klik op "Next" en ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst. Volg de installatiewizard en wacht tot de installatie is voltooid. Klik op "Finish".

6

Klik op "demo" en selecteer het USB-apparaat dat u wenst te delen uit de lijst met USB-poorten. Klik op "Lokale USB-apparaten delen." Klik in het bevestigingsvenster, op "Share apparaat."

RemoteScan

7

Open uw webbrowser. Ga naar de webpagina RemoteScan.

8

Klik op "Nu kopen" en selecteert u het aantal gebruikers en de eisen van uw steun. Vul het formulier voor betaling en ontvangt u een "RemoteScan CD."

9

Plaats de CD in de optische-schijfeenheid en volg de installatie-instructies.