Hoe naar fabriek herstellen een Dell Vostro 400

De Dell Vostro 400 Mini Tower-computer is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven. Het komt met royale hoeveelheden RAM-geheugen en harde schijfruimte, geen vooraf geïnstalleerde programma's en 10 totale USB 2.0-poorten, zodat u verbinding met een groot aantal apparaten maken kunt. Elke Vostro 400 is tevens voorzien van Dell Factory Image Restore programma dat de computer terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen kan herstellen. Dit proces wist alle gegevens op de harde schijf, dus het is alleen nuttig als een laatste redmiddel wanneer de computer aanzienlijke softwareproblemen heeft.

Instructies

Windows Vista en 7

1

Uw Dell Vostro 400 inschakelen. Als de computer is al op, start u het opnieuw.

2

Druk herhaaldelijk op "F8" terwijl de computer wordt opgestart. Stop te drukken als je de "Advanced Boot Options" verschijnt op het scherm ziet. Gebruik de pijltjes op uw toetsenbord scroll naar beneden naar de "Reparatie uw Computer" en druk op "Enter". Het venster Opties voor Systeemherstel wordt geopend.

3

Kies de taal van uw toetsenbord uit de lijst met opties en klik op "Next." Voer de administratieve username en wachtwoord en klik op 'OK'.

4

Klik op "Dell Factory Image Restore" uit de lijst met opties. Op sommige systemen, moet u wellicht eerst te klikken "Dell Factory Tools", toegang tot de optie voor terugzetten.

5

Klik op "Next" om voorbij het eerste venster dat verschijnt, plaatst u een vinkje naast de optie "Ja, vaste schijf opnieuw formatteren..." en klik op "Next." Na een paar minuten verschijnt een bericht, zeggen dat de computer terug naar de fabrieksinstellingen. Klik op "Finish" om het proces te voltooien. De Vostro 400 nu automatisch opnieuw wordt opgestart.

Windows XP

6

Schakel uw computer in, of opnieuw opstarten die van het nu al op.

7

Let op het scherm voor het "Dell" symbool. Vervolgens houdt "Ctrl" en druk op "F11." Laat beide toetsen tegelijk los. De software van Dell PC Restore ladingen.

8

Klik op "Restore" uit de lijst met opties op het scherm. Klik op "Bevestigen" om te betekenen dat u begrijpt dat alle gegevens worden verwijderd. Er verschijnt een voortgangsbalk, en het proces duurt ongeveer 10 minuten te voltooien.

9

Klik op "Finish" op het scherm om het herstellen te voltooien en reboot de Vostro 400.