Hoe MP3 converteren naar WAV met behulp van Real Player

Hoe MP3 converteren naar WAV met behulp van Real Player


De nieuwste versie van RealPlayer, genaamd 'RealPlayer SP,' kunt audio- en video mediabestanden van het ene formaat naar het andere--bijvoorbeeld, converteren van MP3 naar WAV. U kunt MP3s ook converteren naar WAV met het conversieprogramma voor RealPlayer als zelfstandig apparaat.

Instructies

1

RealPlayer SP, downloadbaar van de koppeling in bronnen starten. Klik op 'Bestand' in de bovenste menubalk in RealPlayer SP en selecteer "Bestanden toevoegen aan mijn bibliotheek". Selecteer het MP3-bestand dat u wilt converteren naar WAV. (Om meerdere MP3-bestanden hebt geselecteerd, drukt u op en houd CTRL ingedrukt en klik op de MP3-bestanden.)

2

Selecteer in uw bibliotheek van RealPlayer SP, de MP3-bestand dat u wilt converteren naar WAV. (CTRL-klik om meerdere bestanden te selecteren.)

3

Klik op "Convert to..." in de linker menubalk. (U kunt deze opdracht ook openen vanuit de bovenste menubalk via 'Extra' > 'Convert Media Format'.) De RealPlayer Converter-venster wordt geopend.

4

Selecteer de "Klik om Selecteer een apparaat" (onder "converteren naar").

5

Een nieuwe conversieprofiel maken door te klikken op "Meer apparaten..." en dan "Add Custom' bevinden.

6

Onder "Audio Details", klik op het "Format" drop-down menu en selecteer "WAV".

7

At de bovenkant van het zelfde vak naam dit profiel "MP3 naar WAV" (of ieder naamwoord u zult zich herinneren). Klik op 'OK'.

8

In het "Selecteer een apparaat"-venster, klikt u op het bestand dat u zojuist hebt genoemd en dan "OK."

9

Kies een map op uw harde schijf op te slaan uw geconverteerde bestanden onder 'Opslaan in'. Klik op "Start".

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het RealPlayer-conversieprogramma gebruikt zonder lancering van RealPlayer SP. lanceren RealPlayer Converter en sleep MP3 bestanden naar de converter-venster, en volg de instructies die beginnen met stap 5.