Hoe moet worden verschoven van een PNG-bestand

De Portable Network Graphics (PNG) is een lossless gecomprimeerde afbeeldingen-indeling die soortgelijk beeldkwaliteit naar de indeling voor bitmapafbeeldingen een. PNG is veel beter in termen van kwaliteit in vergelijking met de lossy Compressieformaat JPEG, bijvoorbeeld. PNG wordt uitgebreid online gebruikt in webtoepassingen en standaardwebsites. Microsoft Windows biedt de gratis graphics application verf waarmee u om een PNG-afbeelding of op en neer of links en rechts bladeren kunt.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de PNG-afbeelding die u wilt schuiven. Klik op "Open met", "schilderen." Dit zal de afbeelding openen in Windows Paint.

2

Schuifwiel van uw muis. De afbeelding moet omhoog en omlaag. Als de PNG-afbeelding een schuifbalk aan de onderkant van de pagina heeft, de zelfde techniek gebruiken met deze schuifbalk, maar verplaats de muis links of rechts.

3

Wijs uw muiscursor op de schuifbalk aan de rechterkant. Klik op de linker muisknop, houd deze ingedrukt en beweeg uw muis omhoog of omlaag.