Hoe moet worden verschoven van een LED-lichtkrant

LED lichtkranten zijn vaak online gezien te animeren van webpagina's en online profielen. Zij maken uw pagina meer merkbaar. U kunt een LED-lichtkrant maken via een gratis online generator.

Instructies

1

Navigeer naar MyPimpCodes.com. Deze website biedt u een schuivende LED lichtkrant generator die is makkelijk te gebruiken. U simpelweg input wat u wilt uw LED lichtkrant te zeggen in het vak Berichttekst en selecteer vervolgens de kleur van de LED lichtkrant in het kleur drop-down menu. Genereren van de code en kopieer en plak deze waar u wilt weergeven op uw webpagina.

2

Navigeer naar CrazyProfile.com. Deze website biedt ook een easy-to-use lichtkrant LED. Typ uw bericht in het vak berichttekst, selecteer uw kleur en vervolgens de code te genereren. U moet met deze generator, een spatie toevoegen na uw bericht gemakkelijker te lezen als het rollen.

3

Navigeer naar FreeCodeSource.com. Deze schuivende LED generator moet u de tekst invoert in het tekstvak, selecteert u de gewenste kleur uw lichtkranttekst moet zijn, vervolgens Genereer de code en stijfsel op waar u wilt op uw website of profiel.

Tips & waarschuwingen

  • Grootte van uw LED-lichtkrant wijzigen door de waarden voor het width en height attributen van de code aan te passen.
  • Maak niet een fout bij het kopiĆ«ren en plakken van de code, omdat als de code niet juist is, zal het niet werken.