Hoe minder een auto met Photoshop

Hoe minder een auto met Photoshop


Of u van plan bent te verlagen van uw auto's schorsing mechanismen voor betere behandeling of pure stijl esthetiek, kunt u een zeer nauwkeurige voorbeeld van hoe de wijziging eruit zou zien door een foto met behulp van Adobe Photoshop te bewerken.

Verlagen van een auto in Photoshop is een relatief eenvoudig proces en gewoon een kwestie van dupliceren en verplaatsen van geselecteerde gebieden van de afbeelding. Bent u een fan van tuner auto's en machines met lage profielen, gebruik maken van Photoshop te visualiseren uw ideale auto wijziging voordat u het proces begint.

Instructies

Hoe minder een auto met Photoshop

1

Open de afbeelding van de auto die u wilt bewerken op ware grootte, bij voorkeur een die wordt de auto in profiel weergegeven. Gebruik een foto die is genomen in profiel, indien mogelijk. Dit maakt het gemakkelijker om te zien het effect van de verlaagde chassis duidelijker. De auto-afbeelding door met de rechtermuisknop op de achtergrondlaag in het palet Lagen en te selecteren "Duplicate" dupliceren.

2

Zorg ervoor dat de gedupliceerde laag is geselecteerd en klik op de knop "Bewerken In Snelmaskermodus" op de rechterbenedenhoek van het Werkbalkpalet. Klik op "Q" om in te gaan bewerken in Snelmaskermodus, afwisselend.

3

Pak een ronde, stevige borstel de grootte van de wielen van de auto goed. Verf de banden, de wiel putten en de omliggende gebieden. Traceren langs de onderkant van het chassis van de auto, aan de voorkant van de auto aan de achterkant van de auto. Verf en vul dit gebied naar beneden naar de onderkant van de afbeelding. Schoon te maken een rommelige lijnen met het gereedschap Gummetje.

4

Klik op de knop "Bewerken In standaardmodus" op het Tools palet, of druk op "Q" te verlaten Snelmasker modus. Het gebied dat u deed niet maskeert is nu een actieve selectie. Pak het gereedschap selecteren, klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde laag en maak een kopie.

5

Met de selectie van de dubbele laag, de auto-chassis omlaag verplaatsen totdat u de resultaten die u wenst Gebruik de pijltoetsen voor nauwkeurige resultaten. Dupliceren van deze afbeelding meerdere malen en vergelijk verschillende chassis hoogten side-by-side. Een naad wordt weergegeven aan de bovenkant van de afbeelding waar u de bovenste laag omlaag verplaatst. Gebruik het gereedschap Uitsnijden te snijden de naad uit de afbeelding.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw afbeelding niet reeds in digitaal formaat is, scannen in met een hoge resolutie
  • Voor de beste kwaliteit beeld en geweldige resultaten, werken met een grote afbeelding op de grootte van een verlaagde bekijken. U kunt het formaat de afbeelding omlaag later in termen van bestandsgrootte en pixels of inch.
  • Voordat u uw bewerkte auto foto voor het web opslaat, sla het op volledige grootte in. PDS-indeling met alle lagen en bewerkingen intact. Dit kunt u terug te gaan en de wijzigingen later, indien nodig.