Hoe mijn MS Outlook E-mails naar een andere Computer verplaatsen

Hoe mijn MS Outlook E-mails naar een andere Computer verplaatsen


Microsoft Outlook is een persoonlijk informatiebeheerprogramma waarmee wilt ordenen en het downloaden van e-mails, het organiseren van kalenders en het vastleggen van contactgegevens. Alle informatie wordt opgeslagen in een gespecialiseerde bestand met de naam van een PST-bestand. PST staat voor persoonlijke opslag tabel en is een extensie door Microsoft gebruikt om deze bestanden te identificeren. Omdat alle informatie, met inbegrip van e-mails, wordt opgeslagen in het PST-bestand, is het relatief eenvoudig de e-mails en de rest van de gegevens overbrengen naar een andere computer. De enige vereiste is een netwerkverbinding tussen de twee computers, of een CD of het station voor Verwisselbare opslag het bestand overbrengen tussen computers.

Instructies

Het PST-bestand kopiëren

1

Zet de computer waaruit u wilt kopiëren van de gegevens. Dubbelklik op het pictogram van Outlook op uw bureaublad open het programma.

2

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de "Inbox" op de Outlook-gebruikersinterface. Klik op "Eigenschappen" in het drop-down menu. Als het eigenschappenvenster wordt geopend, klikt u op de knop "Geavanceerd". Dit zal u tonen de locatie waar Microsoft Outlook uw PST-bestand is opgeslagen. Maak een notitie van de locatie van het PST-bestand.

3

De lege CD in de computer plaatst. Wanneer het venster voor de lege CD geopend, sleep en drop het PST-bestand naar het venster van de lege CD en toestaan dat het kopiëren proces te voltooien. Verwijder de CD en plaats deze op de nieuwe computer. Klik op "My Computer" en kies het CD om het te openen. Slepen en neerzetten van het PST-bestand naar een tijdelijke locatie van uw keuze, bijvoorbeeld het bureaublad.

Anderzijds hebt u een netwerkverbinding tussen de twee computers, hetzij via een draadloze verbinding of een netwerkkabel, ga naar de tweede computer door te klikken op "My Computer" vanuit uw schrijftafel toppunt. Dubbelklik op de naam van de tweede computer uit de lijst met stations. Blader naar de locatie waar u het PST-bestand tijdelijk opslaan, slepen en neerzetten van het PST-bestand rechtstreeks naar de nieuwe locatie.

4

Open Outlook op de nieuwe computer. Klik met de rechtermuisknop de "Inbox" link in het linkerpaneel van de gebruikersinterface uit de lijst met mappen. Ga naar beneden naar en klik op 'Eigenschappen'. Klik op 'Geavanceerd' om de locatie waarnaar het PST-bestand moet worden gekopieerd. Navigeer naar de locatie op de vaste schijf van uw computer en kopieer het PST-bestand naar de exacte locatie. Sluit Outlook.

5

Open Outlook opnieuw op uw nieuwe computer. Outlook zal nu openen met al uw e-mails, contactpersonen en agenda van de oude computer.