Hoe mijn IE-webbesturingselement browserpagina verplaatsen op een Desktop

Windows standaard webbrowser, Internet Explorer, zet een schat aan informatie bij uw vingertoppen via het World Wide Web. Tijdens het surfen op het Internet, is het vaak handig om te verplaatsen van uw Internet Explorer-venster op uw bureaublad, zodat u andere programma's tegelijk kunt zien. Hiermee kunt u verwijzen naar een Web-pagina terwijl u werkt in een ander programma, zoals een tekstverwerker. Hoewel elke versie van Windows u verplaatsen van Internet Explorer kunt, biedt Windows 7 een aanvullende methode voor meer gemak.

Instructies

1

De "Windows"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk op de pijltoetsen-links of rechts. Dit plaatst het Internet Explorer-venster de helft van het scherm op de links of rechts, respectievelijk. De omhoog pijltoets ingedrukt, wordt het venster gemaximaliseerd, en op de pijltoets-omlaag te drukken kunt verplaatsen of het formaat van het venster.

2

Beweeg uw muiscursor over elke hoek van het venster van Internet Explorer totdat de cursor in een diagonale lijn met pointers aan beide zijden verandert. Klik en sleep uw muiscursor in elke gewenste richting resize het venster.

3

Klik en sleep de titelbalk boven aan het venster van Internet Explorer op het bureaublad verplaatsen. Laat de muisknop los wanneer het venster van Internet Explorer op de gewenste locatie is.