Hoe mij schoen mijn Mac Pro vanaf een CD?

Hoe mij schoen mijn Mac Pro vanaf een CD?


De Mac Pro is een krachtige desktop computer van Apple. Vanwege de krachtige bewerker, wordt het vaak gebruikt voor professionele video-editing en grafisch ontwerp. U kan echter worden problemen hebt met uw Mac Pro en zin voor schoen uw machine van de opstart-CD die bij uw Mac Pro. Opstarten vanaf een CD kunt u problemen van de harde schijf of zelfs opnieuw formatteren en herstellen van uw harde schijf terug naar de oorspronkelijke staat.

Instructies

1

Zet uw Mac Pro. Er is een uit-knop aan de voorzijde van de machine. Druk op deze knop totdat een Apple-logo op het beeldscherm verschijnt.

2

Plaats uw Apple start-up CD in de optische-schijfeenheid van uw Mac Pro. De optische drive is gewoon een combinatie CD en DVD-ROM-station.

3

Herstart uw Mac Pro. Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek van het scherm en en selecteer "Herstarten", die is gelegen in de buurt van de onderkant van de lijst met opties.

4

Wachten voor uw computer volledig af te sluiten en het beeldscherm te gaan leeg. Onmiddellijk wanneer de computer is afgesloten, houdt u de "C"-toets op uw toetsenbord.

5

Houd de "C"-toets ingedrukt tot het Apple logo verschijnt. De computer zal nu uw CD beschouwen als de start-up-apparaat, in plaats van de harde schijf van de computer.