Hoe MHT documenten openen op een Mac

Hoe MHT documenten openen op een Mac


Een MHT-bestand is een type HyperText Markup Language-document waarin u tekst, afbeeldingen, video's en andere elementen in een enkel bestand. MHT-bestanden worden niet opgeslagen in meerdere mappen zoals traditionele HTML-bestanden. MHT staat voor MIME-HyperText en wordt vaak gebruikt voor het archiveren van websites op een internetserver. De bestanden zijn zichtbaar op Mac en Windows systemen binnen de volgende internetbrowsers: Microsoft Internet Explorer, Opera en Google Chrome. U kunt openen, afdrukken en verzenden van MHT-dossiers aan andere Mac-systemen evenals Windows systemen.

Instructies

Microsoft Word voor Mac

1

Klik op de "Microsoft Word"-pictogram op uw Mac's "bureaublad" te openen van het pakket van de tekstverwerking.

2

Klik op 'Bestand' dan 'Openen'. Klik op de pijl-omlaag naast "bestandstype:" klik vervolgens op "Alle bestanden (.)."

3

Navigeer naar de map waarin het MHT-bestand dat u wilt openen. Klik op de de MHT bestandsnaam om het bestand te selecteren. Klik op "Open" knop om het bestand binnen de tekstverwerker te openen.

4

Klik op "Bestand", "Afdrukken" en vervolgens het pictogram 'Afdrukken' om af te drukken het MHT-bestand, indien gewenst.

Opera

5

Klik op de "O"-pictogram op uw Mac's "bureaublad" te openen van de Opera internetbrowser.

6

Klik op de "Opera" knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Klik op "Werkbalken" en vervolgens "Hoofd balk" voor toegang tot de primaire browserwerkbalk, als de werkbalk is gesloten.

7

Klik op 'Openen'. Klik op de pijl-omlaag naast 'HTML-bestanden' en "Alle bestanden (.)." Navigeer naar de map waarin het MHT-bestand dat u wilt openen.

8

Klik op de de MHT bestandsnaam om het bestand dan de klik "Open" knop te selecteren. Het MHT-bestand wordt geopend in de browser.

9

Klik op de knop 'Afdrukken' op de hoofdwerkbalk van de browser en klik op 'Afdrukken' om af te drukken het MHT-bestand, indien gewenst.

Google Chrome

10

Klik op het pictogram 'Google Chrome' op uw Mac's "Desktop" te openen van de internetbrowser van Google Chrome. De browser zal openen - open te laten maar het venster verplaatsen zodat u nog steeds toegang tot uw Mac's bureaublad hebben.

11

Klik op het symbool van de harde schijf van je Mac's op het bureaublad en ga naar de map met het MHT-bestand dat u wilt openen.

12

Klik en sleep van het MHT-bestand de naam overal binnen het Google Chrome-browser venster. De MHT-document wordt geopend in de browser.

13

Klik op de moersleutelpictogram in de rechterbovenhoek en klik op 'Afdrukken' om te openen van de browser afdrukken utility. Klik op de knop "Afdrukken" om af te drukken het MHT-bestand, indien gewenst.

Tips & waarschuwingen

  • Opera en Google Chrome zijn gratis en beschikbaar door het navigeren van uw Mac-browser naar de Opera (opera.com) of links van de Google Chrome (goggle.com/mac) en te klikken op de "Download" of 'Get Google Chrome' knoppen. Volg de instructies op het scherm om de installatieprocedure te voltooien. U kunt meerdere internetbrowsers hebben op uw Mac.