Hoe mensen te trekken voor Comics in Photoshop

Adobe Photoshop is een van de toonaangevende grafische softwareproducten op de markt, die worden gebruikt door illustratoren en comic book kunstenaars van de wereld. De artistieke gereedschappen in Photoshop toestaan gebruikers om te tekenen en bewerken van illustraties maken prachtige visuele beelden dat kunnen worden opgeslagen en afgedrukt op elk type van media. Comic book illustratoren gebruiken vaak Photoshop in combinatie met traditionele kunst methoden voor het maken van hele strips. Zodra u gewend aan Photoshop bent, kunt u het ontwerpen en tekenen van uw eigen aangepaste stripboeken.

Instructies

1

Open Photoshop en maak een nieuw document in het menu "Bestand". Instellen van de grootte van de afbeelding aan de specificaties die u nodig hebt, dan beginnen met het tekenen van de omtrek van je karakter. Maak je geen zorgen over de details nog. Een eenvoudig overzicht te krijgen van de samenstelling van je personage is alles wat die u nodig hebt nu.

2

Ga naar het menu "Layers" Maak een nieuwe laag. Trek nu het gezicht details van je personage. Een laag kunt u de randen die u al hebt getekend zien, maar als u een fout die kunt u de laag maakt u bent puttend uit de gelaatstrekken zonder verlies van de overzicht-base.

3

Toevoegen andere luchtlaag en de details van de kleding van je karakter tekenen. Aangezien u is een pen van de muis, het toevoegen van de details van de kleding zo eenvoudig als de tekening met de hand. Aangezien dit een laag ook, kunt u zien van uw andere lagen en geen zorgen te maken over de sloop van het hele project als u een fout maakt.

4

Maak een definitieve laag voor het kleuren van uw stripboek persoon. De verf en kleur hulpmiddelen gebruiken om kleuren aan uw komische karakter. Kan je al de kleuring op één laag, of kunt u het opsplitsen in lagen, zoals u deed de rest van de illustratie.

5

Combineer uw lagen in één afbeelding als u de afbeelding naar uw tevredenheid heb voltooid. Houd de originele tekening als een Photoshop-project, in het geval dat u moet wijzigingen aanbrengen, maar uw gecombineerde lagen opslaan als een grafische afbeeldingsformaat ook. Een hoge kwaliteit JPEG zal volstaan.