Hoe mensen te trekken realistische Anime in GIMP

Hoe mensen te trekken realistische Anime in GIMP


Anime is een soort animatie ontstaan door Japanse kunstenaars. De stijl is gemakkelijk te herkennen door de grote, glinsterende ogen van de personages en de relatief "langzamer feel" van de geanimeerde bewegingen. Het beschikt over tekens geïdealiseerde lichamen en verhalen die zich uitstrekken over een breed scala aan thema's en boodschappen. Anime kan in vele types van media, met inbegrip van de formaten geproduceerd door digitale tekenprogramma's zoals GIMP, een gratis (open source)-programma, dat werd uitgebracht in 1996 worden getrokken. GIMP functies vector graphics en hulpmiddelen voor schilderen en digitale foto's te corrigeren.

Instructies

1

Vind een gedigitaliseerde foto of een tekening van een gymnast of andere figuur met een atletisch lichaamstype.

2

Open GIMP en selecteer "File" en vervolgens "New". Dit maakt een nieuw document voor u om te schilderen.

3

Kopieer de gedigitaliseerde foto naar het nieuwe document van de GIMP. Selecteer "Layer," "Dockable Dialogs", vervolgens "Layers" naar het Layer-venster weergeven.

4

Klik tweemaal op het Layer-venster "New Layer" knop, vervolgens pers "Steken". De eerste klik van de "New Layer" knop maakt een nieuwe laag voor de geplakt-in-foto. De tweede maakt een nieuwe laag voor u tekenen op. Tracering op deze laag laat u de originele foto intact.

5

Klik op Werkset in de Zoom knop, dan klik en sleep op enig gedeelte van de foto geplakt-in om te maximaliseren van haar imago.

6

Klik op Werkset in het penseel en selecteer vervolgens een kleine borstel grootte ("Cirkel 03" of "Cirkel 05") in het venster "Opties".

7

Een omtrek rond het gedeelte van de afbeelding dat u ingezoomd te traceren.

8

Kleur het gedeelte dat u geschetst door te klikken op het kleurstaal van de werkset en vervolgens te klikken op het kleurenpalet van de pipet. Klik op de Pipet-aanwijzer op een deel van de afbeelding binnen het overzicht dat u trok. Hiermee selecteert u een kleur uit de originele foto.

9

Klik op de ">" knop om de geselecteerde kleur toevoegen aan het kleurenpalet van het document. Vervolgens sluit u het venster van het palet.

10

Toepassing van het gereedschap Penseel om volledig vullen van de binnenkant van de omtrek die u heeft. Merk op dat de verfkwast is nu de geselecteerde kleur toe te passen vormen de originele foto.

11

Herhaal stap 5 tot en met 10 om te kleuren van elk gedeelte van het teken in de foto.

12

Beginnen met het maken van de anime gezicht door zoomen in het teken van hoofd en vervolgens een klein penseel en de zwarte kleur te selecteren.

13

Maken van de omtrek van de ogen: tekenen, boven het rechter oog, de omtrek van een ovaal dat is ongeveer een kwart van het gezicht hoogte. Maak een andere ovaal voor het linker oog.

14

De iris vormen: tekenen van een ander ovaal binnen de omtrek van de ogen, maar vul deze één met een donkere grijze of groene kleur. Maken van de ovaal grootte iets kleiner is dan de omtrek van de ogen.

15

Maken van de leerling: een ovaal in de iris tekenen, het formaat ervan iets kleiner dan de iris en vul deze met zwart.

16

Maak een groot hoogtepunt voor het oog door het wissen van een ovaal-vormige gebied in de buurt van de leerling. Maken deze regio dezelfde grootte als de leerling.

17

De neus: Selecteer een kleine penseelgrootte en de zwarte kleur. Tekent een kleine "L" over de foto's originele neus, als het teken is kijkend naar links. Maken een achterwaartse "L" als het teken rechts is geconfronteerd.

18

Vormen de mond: het vestigen van een kleine "M" in plaats van de oorspronkelijke mond van de foto's.

Zie de koppelingen in de middelen voor meer praktijk in tekening anime karakters.