Hoe mensen te trekken Pixel op Photoshop

Adobe Photoshop bevat een groot aantal filters die kunnen worden toegepast op hun foto's of digitale afbeeldingen te laten meer artistieke, surrealistische of anders uniek. Een van de standaardfilters die het programma biedt is een pixelation functie waarmee een mozaïek van uw afbeelding zoals lijkt op een foto, video game of computer afbeelding in lage resolutie. U kunt dit filter snel toepassen en aanpassen naar uw wens in minder dan twee minuten.

Instructies

1

Uw "background" laag ontgrendelen door het "Layers" palet aan de rechterkant van uw scherm te openen en te dubbelklikken op het. Klik op "OK" in het resulterende dialoogvenster. Selecteer 'Bestand' dan 'opslaan als' uit het systeemmenu en uw afbeelding onder een nieuwe naam opslaan zodat u het origineel niet overschrijft.

2

Selecteer "Filter," dan "Pixel" en "Mozaïek" uit het systeemmenu, en vink het vakje "Voorbeeld" in het resulterende dialoogvenster. Stel de schuifregelaar van de "De grootte van de cel" onderin het dialoogvenster links of naar rechts totdat u de gewenste mate van pixelation voor uw onderwerp hebben bereikt.

3

Kies 'Bestand' dan 'opslaan' uit het systeemmenu om uw korrelig persoon of personen beeld te bewaren.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de pixelation effect alleen de mensen in uw foto beperken door toepassing van het mozaïek filter als een slimme laag en het masker rond de filter in het "Layers" palet aan te passen. Als u een slim filter toepassen, selecteer "Filter" dan "Omzetten voor slimme Filters" in het menu Besturing, dan geldt het mozaïek filter zoals beschreven in stap 2. Klik op het pictogram masker wit laagje onder uw hoofdlaag en gebruiken van de "Brush Tool" om te wissen de gebieden rond de persoon om ze te herstellen naar de normale terwijl de persoon korrelig.