Hoe mensen te trekken naar een Website

Er zijn een aantal snelle en eenvoudige manieren om mensen naar uw website trekken. De volgende tips helpen u krijgen nieuwe gebruikers net zo goed als Houd uw huidige bezoekers meer vermaakt en meer kans om te klikken uw links, rijden op uw paginaindrukken.

Instructies

1

Uw website voortdurend bijwerken met de originele inhoud. Indien mogelijk, bijwerken met ten minste een verhaal (nieuws, redactioneel of andere) eenmaal daags. Wanneer start de lezers te vertrouwen dat uw site zal dagelijks nieuwe inhoud hebben, zij zal een ritueel uit komen naar uw site ten minste eenmaal per dag.

2

Gebruik trefwoorden. Denken over welke zoekmachine gebruikers waarschijnlijk zoekt met betrekking tot uw website onderwerp--de exacte formulering die de gemiddelde gebruiker in een zoekmachine typen zal. Omvatten deze exacte woordgroepen binnen uw artikelen waar mogelijk. Een zwaardere sleutelwoorddichtheid zal het optimaliseren van uw site voor zoekmachines. Zorg ook voor gebruik van sleutelzinnen die door Google worden herkend in verband met het onderwerp van uw site kan uw site in aanmerking voor het Google Alert-systeem, dat automatisch gebruikers alarmeert wanneer artikelen op het Internet de onderwerpen en trefwoorden van hun keuze bevatten.

3

Stand gemeenschapsforums. Forums (ook bekend als de berichtraad) trekken mensen naar uw website door interactie toe te staan. Planken geregistreerde leden toestaan te plaatsen en beantwoorden onderwerpen gemaakt door andere leden van het forum. Een van de betere fora van de loon-en-klare is vBulletin, terwijl zowel phpBB als Simple Machine Forums bieden voldoende vrije planken voor gebruik door alle (Zie 'Verwijzingen').

4

Maak een hoogtepunt-systeem voor uw site. Hoogtepunten zijn aanklikbare grafische afbeeldingen die als directe koppelingen naar belangrijke inhoud op uw site, zoals speciale functies fungeren. Hoogtepunten zijn flitsende, aandacht grijpen en uw lezers van nieuwe inhoud onmiddellijk in kennis. In plaats van aan uw pagina's scannen, begroet bezoekers met nieuwe hoogtepunten die onmiddellijk laten weten dat de inhoud veranderd sinds hun laatste bezoek. Plaats deze hoogtepunten in de buurt van de bovenkant van uw startpagina.

5

Prijzen bieden. Mensen houden om iets te winnen voor gratis. Prijsvragen zijn een geweldige manier om mensen naar uw site te trekken en hun loyaliteit te verdienen. Bovendien, Nieuws van freebies verspreidt zich vrij snel op het Internet, zodat giveaways grote publiciteit zijn en garner u nieuwe lezers. Overweeg ook om het creƫren van een giveaway die kan verder profiteren van uw site via de eisen van de wedstrijd. Bijvoorbeeld, maken wedstrijden waarvoor alleen geregistreerde leden van uw forums in aanmerking komen (daardoor verleidelijke nieuwe mensen naar uw site om te registreren).