Hoe mensen te trekken in Flash

Hoe mensen te trekken in Flash


Adobes Flash-software is een standaard voor zowel amateur- als professionele animaties geworden. Het heeft animatie mogelijk gemaakt voor zelfs de meest ongeschoolde animator. Toch, zelfs met de vooruitgang in de Adobe-software, er is nog steeds een enkel aspect van Flash die zelfs de meest veteraan van animators kan problemen: de tekening van tekens. Teken tekenen in Flash is een zorgvuldig geplande en uitgevoerde aspect van de software van de animatie, evenals eventueel een van de meest tijdrovende.

Instructies

Uploaden en importeren van schetsen

1

Schets het concept teken op het lege papier. Zijn zo gedetailleerd mogelijk.

2

De klaar concept schets naar de computer scannen, en sla het bestand op een onvergetelijke locatie.

3

Open Adobe Flash en maak een nieuw document.

4

Selecteer de "Bestand" drop-down menu in de hoofdmenubalk. Onder de onderafdeling Selecteer "Importeren" "Importeren naar fase." Zoek de eerder opgeslagen concept schets in het venster pop-navigatie, en open het.

5

Maak een nieuwe laag in het venster 'Tijdslijn', meestal gelegen boven of onder het hoofdpodium (afhankelijk van de versie van Flash).

6

Selecteer de "pen" in het menu Extra. Stel de grootte en kleur voor de regels in het deelvenster Eigenschappen.

7

Selecteer een uitgangspunt in de nieuwe laag over de schets concept. Selecteer een ander punt om te vormen van een lijn.

8

Klik op in het midden van de regel dat de vorige twee formulier punten, om te maken een ander punt. Klik en houd op het zojuist gemaakte middelpunt, verplaats het licht, zodat de lijn bochten. Laat het punt.

9

Houd controle en klik opnieuw op het punt. Nu het punt verplaatsen zodat het de lijn te emuleren die van de concept schets van de regel, in de laag eronder vormen.

10

Uitbreiden van de lijn door te klikken op een ander gebied over de schets concept, of een nieuwe regel beginnen door rechts te klikken, en vervolgens een ander gebied te starten te selecteren. Blijven toevoegen punten en de vormgeving van de gevormde regels, tot het geheel van de de schets concept opnieuw wordt getekend.

Tips & waarschuwingen

  • Als wilt kleuren, zorg ervoor dat het gebied te worden gekleurd heeft geen verbroken lijnen, en is volledig omsluiten.
  • Voor tekens die zullen worden geanimeerd, doen elk lichaamsdeel in een andere laag.