Hoe meer straten Per Zoom niveau Toon op Microsoft Streets and Trips

Hoe meer straten Per Zoom niveau Toon op Microsoft Streets and Trips


Microsoft Streets & Trips is een toewijzing-programma waarmee gebruikers zich een eenvoudige en ongecompliceerde manier van het plannen van een reis. De hulpprogramma's kunnen helpen bij het plannen van de beste route naar de meeste bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. Kaarten kunnen worden gedeeld met anderen op het Internet, uitgeprint om te gebruiken als richtingen of gebruikt in combinatie met een GPS-apparaat. Streets & Trips met GPS-Locator is beschikbaar voor gebruikers die niet over een GPS-apparaat beschikken.

Instructies

1

Verplaatsen over de kaart door te klikken op het pictogram "Pan", die is gemarkeerd met een hand, van de werkbalk "Navigatie". Klik op een gebied van de kaart en houd de linker muisknop ingedrukt en sleept u het handje te bewegen op de kaart.

2

Snel rond de kaart door de positionering van de muiscursor helemaal aan de top, onder, links of rechts van het scherm. Wanneer de cursor in een pijlpictogram verandert, klik en houd de linker muisknop snel te scrollen door straten op de kaart.

3

Klik op de "Select" pictogram, gemarkeerd door een pointer, van de "Navigatie" werkbalk te tonen meer straten per zoomniveau. Plaats de muiscursor in de upper-left hoek van een ruimte op de kaart.

4

Klik op de linker muisknop ingedrukt en sleep de muisaanwijzer in diagonale richting tot het tekenen van een vak rond een bepaald gebied op de kaart.

5

Laat de muisknop los om te bevestigen het vak gebied, en klik in het vak te tonen meer detail van het gebied. Klik en houd de linker muis knop en sleep de schuifregelaar op de werkbalk van de "Navigatie" om in te zoomen zelfs verder in of uit te zoomen.