Hoe meer dan 200 foto's uploaden naar Facebook

Hoewel de regels van Facebook houden veranderend, vanaf April 2011, kunt u maximaal 200 foto's per album uploaden. Dat betekent echter niet dat u kan niet meer dan 200 foto's uploaden naar Facebook. Alles wat u hoeft te doen is een apart album voor Foto 201 en daarbuiten maken.

Instructies

1

Log in op Facebook en klik op "Foto's." Klik op "Upload foto's."

2

Klik op "Selecteer foto's." Kies de locatie op uw computer waar de foto's worden opgeslagen. "Ctrl" ingedrukt terwijl het selecteren van de foto's te uploaden ze allemaal op hetzelfde moment. Selecteer de eerste 200 afbeeldingen die u wilt uploaden naar een album en klik op "Open."

3

Voer de naam van het album terwijl uw foto's zijn geüpload worden. Selecteer standaard of hoge resolutie. Wilt u delen van het album met alleen vrienden, vrienden van vrienden, iedereen of aangepaste instellingen. Klik op "Create Album."

4

Herhaal het proces voor de resterende afbeeldingen wilt uploaden. Als de foto's zijn nauw verwant aan degene die dat u geüpload in het eerste album, de naam van het album iets dergelijks en zorg ervoor dat verschijnen de albums naast elkaar, voor een naadloze overgang tussen foto's. U kunt de volgorde van albums wijzigen door albums naast elkaar uit het hoofdscherm van de "Foto's" te slepen.

Tips & waarschuwingen

  • Facebook schat dat het uploaden van afbeeldingen met hoge resolutie ongeveer 10 keer langer neemt dan normale resolutie afbeeldingen wilt uploaden.