Hoe MDAC installeren op Windows XP Embedded

Hoe MDAC installeren op Windows XP Embedded


Microsoft Data Access Components (MDAC) bevatten de stuurprogramma's die nodig zijn om te verbinden, bewerken en gegevens ophalen uit de services van domeinhosts zoals SQL Server 2000, Microsoft Access of andere databases. MDAC is ingesloten in het besturingssysteem Microsoft Windows XP. U kunt het installeren van de software met behulp van de ingesloten INF-bestanden die zich bevindt in de systeemmap. Als u deze bestanden op uw harde schijf niet hebt, kunt dan u MDAC-services met behulp van de installatie-CD van Windows XP installeren.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Uitvoeren". "C:\Windows\Inf\" invoeren in het tekstvak. Klik op 'OK'. Hiermee opent u Windows Verkenner naar de map "INF".

2

Met de rechtermuisknop op het bestand met de naam "mdac.inf." Selecteer "Install". Dit de MDAC-services wordt geïnstalleerd op de computer en registreert u het in het Windows-register. Een prompt krijgt vraagt om de locatie van uw map "i386".

3

Selecteer de "i386" map op de harde schijf. Dit bevindt zich doorgaans op "C:\Windows\i386." Als u deze map gekopieerd naar de harde schijf niet hebt, plaats dan de Windows-installatie-CD in het station. Selecteer de map "i386" op de installatie-CD van Windows XP.

4

Klik op "OK" als de "i386" map is geselecteerd. De MDAC-bestanden zijn gekopieerd en op uw computer geïnstalleerd.