Hoe maak Vector-bestanden in Photoshop

Hoe maak Vector-bestanden in Photoshop


Adobe Photoshop is een raster grafisch programma, wat betekent dat het is ontworpen om het gebruik van bitmap, XY afbeelding rasters naar formulier afbeeldingen. Hoewel Photoshop is niet ontworpen voor het bewerken van vector-bestanden (Adobe Illustrator is de Creative Suite vector editor) kunt u het gereedschap Pen paden en vormen maken. U kunt het bestand vervolgens opslaan als een EPS-, dat de standaard vector bestandsformaat is. Wanneer u het bestand opnieuw in Photoshop of een vector-editor zoals Illustrator of CorelDRAW opent, kun je opnieuw te bewerken het vectorpaden.

Instructies

1

Start Photoshop en klik op "Bestand" en vervolgens "New".

2

Een breedte, hoogte, resolutie en kleur modus instellen. Voer een bestandsnaam als u wenst. Klik op 'OK'.

3

Klik op de "Pen" knop in de werkset op de linkerkant van het scherm. Net als een pengereedschap in een standaard vector programma gebruiken: Klik eenmaal om het punt instellen en klikt u nogmaals op Sleep om te definiƫren van een regel. Klik op het oorspronkelijke punt om te sluiten van de shape. Raadpleeg de koppeling in de sectie Resources aan deze pagina voor verdere instructies over het gebruik van de "pen". Andere gereedschappen in Photoshop kunt u het raster Afbeeldingseigenschappen bewerken, maar ze zal niet vertalen in vectorpaden of opvullingen.

4

Klik op "Bestand" en "Save As" wanneer u klaar bent het bewerken van uw vectorpaden. Selecteer onder "Formaat," "Photoshop EPS." Voer een bestandsnaam en navigeer naar een veilige locatie. Klik op "Opslaan".