Hoe maak uw Social Networking Website

Hoe maak uw Social Networking Website


Sociale netwerken is een van de meest voorkomende toepassingen van het Internet, met sites zoals Facebook, MySpace en Twitter domineert populaire website lijsten. Creëren van uw eigen social networking site, kunt u contact met vrienden en familie, oude kennissen te herontdekken en delen van foto's. Vandaag is de populairste social networking site Facebook met meer dan 400 miljoen gebruikersaccounts. Het opzetten van uw account is snel en eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Ga naar de Facebook-website (Zie 'Bronnen') en vul het formulier onder de rubriek "Sign Up". Eenmaal ondertekend omhoog hebt u de optie van het uploaden van een foto van jezelf te worden weergegeven op uw profiel. U kunt e-mail contacten importeren vanuit Hotmail en Gmail, evenals andere e-mailproviders vinden van vrienden Facebook al ondertekend. Voordat u van andere mensen Facebook profiel bekijken kunt moeten zij u goedkeuren als een vriend.

2

Ga naar de MySpace-pagina (Zie 'Bronnen') en klik op "Sign Up" aan de rechterkant van het scherm. Ondertekening van MySpace, als met Facebook, krijgt u de mogelijkheid om bestaande e-mail contacten gebruiken om in te vullen van uw vriendenlijst. MySpace kan grotere aanpassing van de pagina's maar is minder populair dan Facebook. MySpace heeft een afdeling van de populaire muziek waar gebruikers kunnen luisteren naar en ontdekken van nieuwe of populaire bands.

3

Ga naar de website van Bebo (Zie 'Bronnen') en klik op "Sign Up Now!" Een Bebo account kunt u vermengen van updates van je vrienden Facebook of MySpace-pagina's op één plaats. Bebo beschikt over foto en video hosting evenals een Whiteboard faciliteit waar mensen kunnen tekenen of schrijven berichten naar elkaar. Bebo is eigendom van AOL en wordt minder gebruikt dan MySpace of Facebook.