Hoe maak je Web-pagina's met behulp van MS WordMicrosoft Word maakt het gemakkelijk om webpagina's met behulp van de bestaande inhoud en opmaakfuncties. Hoewel Word geen alle functies die nodig zijn om een complexe Web-pagina te maken bevat, is het een goede plek om te beginnen voor de ontwerpers van het Web van de beginner. Lees verder om te leren hoe te maken van uw eigen Web-pagina's in Microsoft Word.

Instructies

1

Open een nieuw, leeg document door te klikken op "bestand > Nieuw."

2

Uw document opslaan als een webpagina. Klik op "bestand > opslaan als" en selecteer "Webpagina" in het opslaan als Type daling onderaan doos. Voer een naam voor uw web-pagina. De naam mag geen spaties of symbolen behalve de underscore en koppelteken bevatten.

3

Tekst toevoegen aan uw webpagina. Gebruik de normale hulpmiddelen voor tekstopmaak instellen van het lettertype, de stijl en de grootte van uw tekst. Tekst wilt aanpassen, selecteer het gedeelte van de tekst die u wilt wijzigen en klik vervolgens "formaat > lettertype" om het dialoogvenster Lettertype openen en wijzigingen wilt aanbrengen.

4

Afbeeldingen toevoegen aan uw webpagina. Plaats de cursor waar u wilt dat de afbeelding moet worden ingevoegd. Klik op het "Invoegen" menu, zweven boven "Afbeelding" en selecteer vervolgens 'Uit bestand...' Navigeer naar de locatie van de afbeelding, selecteer het en klik op OK.

5

Koppelingen toevoegen aan uw webpagina. Selecteer de tekst of afbeelding die u wilt koppelen, en klik vervolgens op "invoegen > Hyperlink." Voer het webadres dat u wil de tekst of afbeelding te koppelen aan. Klik op OK.

6

Uw webpagina opslaan zodra u klaar bent met het toevoegen van inhoud. Klik op "bestand > opslaan." Vergeet niet u kunt dit document openen en bewerken van uw Web-pagina op elk gewenst moment.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wenst te bewerken van de HTML-code van uw webpagina, selecteert u ' View > HTML-broncode "bekijken en wijzigen van de HTML-code. Hebt u een bestaand Word-document dat u wilt converteren naar een webpagina, gewoon openen en vervolgens opslaan als een webpagina met behulp van de instructies in stap 1.