Hoe maak je USB Flash Drives emuleren een Bootable CD-ROM

Hoe maak je USB Flash Drives emuleren een Bootable CD-ROM


USB flitsaandrijving zijn een handig middel voor bestandsopslag, maar ze kunnen ook worden opgemaakt op een zodanige wijze dat ze eigenlijk een CD-ROM schoen schijf emuleren. Een USB flash drive kan handig komen als een opstartdiskette aangezien er een verhoogde opslagcapaciteit in vergelijking met een CD-ROM. USB flitsaandrijving zijn meer draagbaar en duurzaam dan cd's ook.

Instructies

1

Downloaden van de HP Disk Storage Format Tool (zie bronnen). Dit is de toepassing die de USB flash drive om er een opstartbare schijf wordt geformatteerd.

2

Downloaden van de Windows-systeembestanden (zie bronnen) en ze opslaan naar een map van uw keuze. Deze bestanden zijn nodig voor het USB-flashstation moet correct worden opgemaakt als een opstartbare schijf.

3

Sluit het USB-flashstation aan op een beschikbare USB-poort op de Windows-gebaseerde PC.

4

De HP Disk Storage Format Tool uitvoeren

5

Het "Apparaat" drop-down menu, kies het USB-flashstation uit de lijst.

6

Het "Bestandssysteem" drop-down menu, kies "FAT 32" uit de lijst.

7

Vink het vakje "Een DOS-opstartdiskette maken". Klik op de gestippelde knop en selecteer de map met de systeembestanden van Windows. Dit proces is essentieel aangezien hierdoor dat de USB flash drive zal worden herkend als een opstartbare schijf.

8

Klik op de knop "Start". Er verschijnt een waarschuwing. Lees de waarschuwing en klik op de knop "Ja" om te beginnen met de indeling. Als alles klaar is, zullen de USB flash drive een opstartbare schijf.