Hoe maak je Twitter thema 's

Twitter maakt gebruik van thema's aan de kleuren en de achtergrondafbeelding die worden weergegeven op het profiel van een gebruiker instellen. Terwijl er diverse verschillende thema's beschikbaar zijn voor gebruikers om uit te selecteren, gebruikers Twitter voor het aanpassen van het uiterlijk van hun profiel door het creëren van nieuwe thema's van hun eigen land. Creëren van een Twitter-thema bestaat uit twee onderdelen, de site kleuren en de achtergrondafbeelding die wordt weergegeven op de site aanpassen. Het nieuwe thema wordt weergegeven op de introductiepagina van Twitter en profiel van de gebruiker, maar niet overschreven door de thema's die anderen bij het bekijken van hun profielen.

Instructies

1

Log in op je Twitter-account. De Twitter startpagina, klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteer "Settings" van het drop-down menu dat verschijnt. Klik op de pagina-instellingen op het tabblad "Ontwerp" om te laden van de pagina thema selecteren.

2

Klik op de knop "Afbeelding van de achtergrond wijzigen". Klik op de "Browse" knop die verschijnt een nieuw venster die u toelaat om de achtergrondafbeelding die u wilt gebruiken selecteren te openen. Selecteer de afbeelding en klik op "OK", de "Tegel achtergrond"-vakje aan te vinken als u wilt dat de afbeelding te herhalen in een betegelde mode.

3

Klik op de knop "Design-kleuren wijzigen". Klik op elk van de vijf gekleurde vakjes kleur selectie vensters waarmee u bij het kiezen van de kleuren die u voor de achtergrond, tekst, links, sidebar en zijbalk rand wilt openen. De kleuren aanpassen en zien hoe ze eruit als ze in real-time passen. Blijven de kleuren aan te passen totdat uw kleuren goed uitzien met de achtergrondafbeelding die u hebt geselecteerd.

4

Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' om de creatie van uw nieuwe thema af te handelen. Als u wilt de wijzigingen in de steek laten en opnieuw te beginnen, klikt u op de knop "Annuleren" als de wijzigingen die u hebt aangebracht in het thema wilt verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de "Check Out Themeleon" link in de zijbalk van het tabblad "Ontwerp" om naar de website Themeleon. Themeleon heeft achtergrondafbeeldingen en kleurpatronen die u gebruiken kunt voor het aanpassen van je Twitter-pagina als u niet al een afbeelding die u wilt gebruiken.
  • Achtergrondafbeeldingen voor Twitter thema's moeten worden in GIF, JPG of PNG formaat en hebben een bestand grootte minder dan 800 KB.