Hoe maak je Tickets voor een diner-verkoop

Hoe maak je Tickets voor een diner-verkoop


Sportorganisaties, klassegroepen van de middelbare school of andere nonprofit organisaties houdt vaak fondsenwerving diners voor een specifieke gebeurtenis, een reis of een charitatieve doel geld in te zamelen. Voorafgaand aan het diner-evenement verkoop leden van de organisatie tickets aan het evenement. Het geld van de ticketverkoop betaalt voor het diner en verhoogt geld voor de organisatie. Want het uiteindelijke doel is het maken van geld, moeten organisatoren opslaan als veel kosten mogelijk bij het samenstellen van het diner-evenement. Een manier om geld te besparen is om uw eigen tickets te verkopen voor het diner-evenement. Zo voorkomt u de kosten van een commerciƫle afdrukservice.

Instructies

1

Ga naar de website Microsoft Office template. In het "Zoek" box type in "Tickets." Zoek een ticket-sjabloon die u wilt en een die voor de verkoop van het diner werken zal. Kies een sjabloon gemaakt voor Microsoft Word, waarmee u afbeeldingen als u van plan over het toevoegen van een logo of speciale beelden van uw toekomstige gebeurtenis toe te voegen.

2

Klik op de "Download" knop naast de gewenste sjabloon voor ticket. Klik op "Accepteren" om te accepteren van de gebruiksrechtovereenkomst van Microsoft.

3

Kies "Open" met Microsoft Word als het pop-upvenster wordt weergegeven waarin u het bestand opent of opslaat. Wachten voor Microsoft Word te openen met de tickets vermeld op de pagina.

4

Selecteer de tekst en markeer de huidige tekst in het vak. Druk op de "Delete" toets naar het elimineren van deze plaats-bedrijf-tekst. Typ de gewenste tekst voor uw fondsenwerving diner.

5

Klik op de afbeelding in de sjabloon. Selecteer 'Insert' in de bovenste werkbalk in Microsoft Office. Kies de afbeelding die u wilt vervangen het plaats-houder Beeld. Uw afbeelding aan de dezelfde grootte als de plaats-houder-afbeelding aanpassen.

6

Een test van uw ticket-pagina afdrukken als u klaar bent met de informatie in de groepsbeleidssjabloon vervangen met uw eigen.

7

Plaats karton papier in de lade van de printer- en afdrukopties de gefinaliseerde diner ticket pagina's. Knip de kaartjes van het papier dat gebruikt een vak schaar of papiersnijder.