Hoe maak je tekstteken Hugs voor Facebook

Virtuele knuffels zijn enkele van de oudste en meest populaire, op tekst gebaseerde emoticons rond. Zelfs vandaag de dag als smileys uitgegroeid tot heel kleurrijk en soms geanimeerde afbeeldingen, zijn tekst gebaseerde emoticons nog steeds nuttig. Facebook is niet toegestaan enige vorm van RTF-opmaak in berichten of status berichten. Om je gevoelens voor iemand, kunt u tekst gebaseerde tekens gebruiken om dit te doen.

Instructies

1

Voer een statusupdate in het vak "Status", een nieuw bericht maken vanuit "Berichten" of klik op "Comment" om een reactie op bericht van een vriend.

2

Type (((H))), (knuffel) of {knuffel} waar u wilt overbrengen van een knuffel gebaar in het bericht. Het is ook gebruikelijk typt de naam van een persoon tussen de haakjes of vierkante haken aan te tonen een virtuele knuffel die persoon--zoals (((John))).

3

Druk op de toets "Enter", of klik op "Delen" of "Send" om uw bericht te bezorgen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook de knuffel teksttekens in Facebook chat. Echter, aangezien er geen knuffel-emoticon geregistreerd op Facebook, het systeem zal niet veranderen in een grafische emoticon zoals het zou een standaard Smiley.