Hoe maak je tekst Sparkle in After Effects

Een eenvoudige tekst-animatie als een vonk kunt uw tekst er niet professioneel, maken 3D en voeg diepte toe aan elk project. Of u gebruiken voor een inleiding logo's, ondertitels of een nieuwigheid effect als een sprookje Toverstaf wilt, is het proces eenvoudig. Na het leren de basisinstructies, kunt u uitvouwen op de animatie en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, inclusief kleur, animatie, stijlen en meerdere tekstregels sparkles.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop in het venster samenstelling en selecteer "Nieuw," "Laag" en "tekstlaag." Vul in de tekst die u wilt schitteren.

2

Klik met de rechtermuisknop op de laag "Tekst", selecteer "Animeren" en selecteer "Ondoorzichtigheid." Een nieuwe dekking menu zal uitgebreide onder het object "Text" in het "Samenstelling" venster verschijnen.

3

Stel het beginpunt naar "0%" en het einde van "100%". Klik op het keyframe-pictogram naast de sectie "Start". De tijdlijn navigator ingesteld op het begin van de video te maken een hoofdframe.

4

Verplaats de tijdlijn navigator naar de 5 tweede mark. Instellen van de "Start" naar "100%" en een ander keyframe punt zal verschijnen. Verplaats de tijdlijn navigator terug naar het begin van het project.

5

Klik met de rechtermuisknop in het venster "Samenstelling", kies "New" en klik op "Solid." Kies een kleur effen en klik op 'OK'. Deze solide verschijnt boven de tekst in het venster "Monitor".

6

Klik op "Effecten" en selecteer "Trapcode bijzonder." In het tabblad "Effect Control" Klik op de "Preset animatie" menu en selecteer "Weldgold."

7

Vouw het menu "Zender" en selecteer de startpositie aan het begin van het tekstvak. Eenmaal ingesteld, klikt u op het pictogram keyframe te activeren van de animatie. De navigator van de tijdlijn naar het einde van de tekst verplaatsen Stel de "positie" aan het einde van de tekst. Een nieuwe keyframe-punt zal verschijnen.

8

Klik op het pictogram keyframe voor het Effect van "ondoorzichtigheid." Stel de opacity op "0%." Verplaats de tijdlijn navigator weer één seconde. Stel de "Opacity" naar "100%" en een ander keyframe punt zal worden toegevoegd.

9

Druk op enter om een voorvertoning van de animatie te. De tekst zal schitteren en uitstoten hen zoals deze wordt weergegeven op het scherm.