Hoe maak je tekst gebaseerde Browsergames

Hoe maak je tekst gebaseerde Browsergames


Gaming graphics hebben zeker sterk verbeterd sinds de dagen van de tekst alle wedstrijden en Pong. Er is echter meer aan gokken dan net flitsende graphics. Dit heeft keer op keer bewezen door het succes van minder dan realistisch uitziende klassieke en onafhankelijke games. Onafhankelijke game-ontwikkelaars leidt met name de heffing ten gunste van gameplay over graphics. Tekst gebaseerde games die naadloos uitgevoerd in de webbrowser van de speler zijn goede voorbeelden van games die zijn gericht op gameplay in plaats van afbeeldingen.

Instructies

Ontwerpen van uw tekst slechts Browserspel

1

Plan uw spel. Hoewel je spel zal veel minder complexe code dan een volwaardige 3D-spel, is er nog steeds enkele planning en denken vereist voordat u daadwerkelijk codering begint. Bepalen welk type van spel dat u wilt maken, wat de voorwaarden van de win zijn en hoe lang u het gemiddelde wilt spelen sessie duren. Dit is cruciaal als je niet bouwen op een manier voor spelers om te slaan en hervatten hun vooruitgang.

2

Code van uw spel. U kunt een aantal talen voor het coderen van uw spel, met inbegrip van JavaScript en Flash's Action Script; Kies de taal waarmee u meest vertrouwd zijn en dat past bij uw project het beste lijkt. Als u niet vertrouwd met alle Web programmeertaal bent, dan is het raadzaam dat u naar mogelijke tutorials voor één van hen, of bij uw plaatselijke boekhandel of online kijken.

3

Fouten opsporen in uw spel. Zelfs de kleinste codering projecten kunnen een aanzienlijk aantal fouten in hen hebben. De meeste bugs zijn kleine syntaxisfouten, code die niet in overeenstemming is met de regels van de programmeertaal, die kan worden opgelost met een paar toetsaanslagen, dus begrijp niet ontmoedigd als je code kan niet worden uitgevoerd en een aantal fouten bevat. Zodra u het gevoel dat u alle insecten "geplet hebben", probeert u het programma. Als het werkt, dan heb je waarschijnlijk de meeste of alle bugs gevonden.

4

Test je spel door te spelen. Zorg om te proberen om dingen te doen in zo veel verschillende manieren mogelijk. Als je iets dat lijkt niet ziet te werken rechts, dan is het waarschijnlijk is dat er een logische fout in uw code. Logische fouten zijn fouten die, hoewel ze de syntax van de taal gehoorzamen, niet het beoogde resultaat opleveren.

5

Los eventuele fouten op logica in uw code. Zodra u dit hebt gebeëindigd, opnieuw van uw spel en zien als het goed functioneert. Als dat zo is, dan is uw spel wordt gedaan.