Hoe maak je sociale Media koppelingen in E-mail

Hoe maak je sociale Media koppelingen in E-mail


Het toevoegen van dat een sociale media koppelingen naar een e-mailhandtekening kan helpen bevorderen van uw online aanwezigheid en houden van mensen verbonden met u in meer efficiënte methoden dan e-mail. Een verscheidenheid van methoden voor het toevoegen van informatie aan e-mailhandtekeningen bestaan, maar de eenvoudigste methode is het gebruik van een derde partij gereedschap, widget of toepassing die de handtekening automatisch voor u worden gemaakt.

Instructies

1

Download een e-mail handtekening tool of plug-in, zoals WiseStamp of myeSig.com, dat overeenkomt met de e-mailtoepassing gebruikt voor het samenstellen van uw e-mailberichten. Bepaalde programma's werken mogelijk niet met alle e-mailtoepassingen, dus zorg ervoor dat het programma u wedstrijden kiest.

2

Installeer het hulpprogramma handtekening e-mail volgens uw e-mailtoepassing en de installatieinstructies die door de tool handtekening. Dit zal variëren drastisch op basis van uw e-mailtoepassing, maar moet een vrij eenvoudige handeling.

3

Ga naar de Tools sectie van uw e-mail-programma van toepassing.

4

Open de plug-in of hulpprogramma geïnstalleerd voor uw e-mailhandtekening.

5

Voer de gebruikersnamen van de sociale media en koppelingen op de juiste locaties in het bewerkingsvenster voor de e-mail signature tool. Bijvoorbeeld, kunt Wise stempel u een afbeelding, een slogan of een HTML die is gekoppeld aan uw bedrijf of website voor promotionele doeleinden in het bewerkingsvak te betreden. Zijn verschillende opties voor het invoeren van diverse sociale media links onder dit vak. Voer een link naar uw sociale media-accountprofiel naast het pictogram en de handtekening tool zal automatisch toevoegen van het pictogram voor de website en het pictogram koppelen aan uw individuele rekening.

6

Sla de wijzigingen aan uw handtekening en open een nieuw e-mailbericht.

7

Verzend een testbericht naar uw e-mailadres en testen van alle links naar uw sociale media accounts om ervoor te zorgen dat de juiste informatie is ingevoerd.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de rekeningen van de sociale media die je link geschikt is voor het publiek die u deze e-mails te verzendt zijn. Bijvoorbeeld, als u persoonlijke berichten met uw e-mail sturen zijn, kan u niet wilt verzenden dit demografische aan uw account voor professionele sociale netwerken, met inbegrip van LinkedIn. Als u deze e-mail in een professionele hoedanigheid gebruikt, moet u een aparte e-mail maken voor vrienden en, en rekening te houden met de sociale media koppelingen die u naar uw professionele interacties.
  • U kunt ook koppelingen toevoegen aan uw sociale media accounts in uw e-mail handtekening met behulp van de optie HTML en een beetje code toe te voegen aan uw voorkeuren voor handtekeningen.