Hoe maak je Online lerenHet Internet maakt toegang tot nieuwe informatie zeer geschikt. Online leren inhoud kan worden gemaakt en gedistribueerd in de vorm van zelfstudies, e-books, e-cursussen of video modules. Aangezien u zult doen problemen alles online, inventaris en verzendkosten niet zijn om te worden betrokken bij het maken van dit soort informatie. Begrijpen hoe te maken online leermateriaal biedt een doeltreffende manier om een wereldwijde markt te bereiken.

Instructies

1

Instructievideo's produceren. U kunt het maken van korte video's te delen met uw doelgroep op elk onderwerp dat je kunt bedenken. Bijvoorbeeld, kon u een video die illustreren hoe bleekmiddel je haar, hoe om te naaien een knop of hoe om te koken zelfgemaakte marinara saus. U of iemand anders kan elke stap film zoals u vertellen. Zodra de video voltooid is, kunt u het uploaden voor weergave.

2

Het schrijven van e-books en e-werkmappen. Net als andere producten van e-leren zijn e-books en e-werkmappen aantrekkelijk omdat kunt u de gewenste informatie snel zonder uw computer te verlaten. Bij het schrijven van een e-boek, een overzicht om te helpen bij het organiseren van de inhoud maken. Gebruik sterke, aandacht grijpen koppen, afbeeldingen en praktijkvoorbeelden die illustreren met succes de voordelen van wat u aan het onderwijs zijn.

3

Het gedrag van informatieve webinars. Web conferencing tools zoals Adobe Acrobat Connect, Cisco WebEx of Microsoft Live Meeting kunnen u uw expertise delen met een groep mensen online met behulp van visuals. Een succesvolle webinar hangt af van het bieden van oplossingen voor uw doelgroep. Het organiseren van uw materialen. Het gedrag van een paar droge runs om ervoor te zorgen dat u zal zitten kundig voor het webinar binnen het bereik van de spreektijd te houden. Laat enige tijd aan het einde van het webinar voor vragen en antwoorden.

4

Maak een e-cursus. De inhoud voor een e-cursus is zeer vergelijkbaar met wat een e-boek bevat. Het grootste verschil is dat de inhoud is onderverdeeld in een aantal lessen. Nogmaals, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de cursus voldoet aan de behoeften van uw doelgroep. Geldt ook voor resources die uw lezers helpen kunnen.