Hoe maak je Online formulieren in Excel

Hoe maak je Online formulieren in Excel


Online webpaginaformulieren zodat bezoekers voor het invoeren van gegevens voor verwerking door de website. Formulieren worden gebruikt in een breed scala van Internet-omgevingen en voor vele doeleinden. Invoeren van een commentaar op een blog of het verzenden van een e-mail meestal interactie met een on line formulier vereist, maar ze kunnen veel complexer. Microsoft Excel is geschikt voor het bouwen van rijke spreadsheets met vele invoercellen. Het is mogelijk deze werkbladen converteren naar online formulieren. Op deze manier, het programma wordt gebruikt voor webdesign en kan sterk verminderen de tijd die nodig is om online formulieren te maken.

Instructies

1

Download van een utility om Microsoft Excel-spreadsheets converteren online HTML-formulieren. Excel biedt geen ondersteuning voor interactieve formulieren. Werkbladen kunnen gemakkelijk worden opgeslagen als HTML-bestanden, maar de resulterende webpagina's zijn statisch en gegevensinvoer niet toestaan. Een goede hulpprogramma is niet gratis, maar gratis proeven beschikbaar zijn. Spreadsheet Converter is een uitstekende optie voor het maken van online formulieren uit Excel. Het programma kan worden berecht voor 30 dagen zonder kosten.

2

Installeer het hulpprogramma werkblad uit het gedownloade bestand. Spreadsheet Converter gedownload als een bestand '.exe'. Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen op totdat de installatie is voltooid.

3

Open Excel. Let op het nieuwe menu aan de bovenkant van het programmavenster genaamd "SpreadsheetConverter." Alle functies van dit hulpprogramma zijn beschikbaar via dit menu.

4

Bouw het online formulier in Excel als u wilt weergeven op de webpagina. Bijvoorbeeld, typ een label voor een invoerveld en laat een lege aangrenzende cel waar de gebruiker zal invoeren de gegevens. Cel A1 kon worden aangeduid als "Voornaam" en cel A2 als "Achternaam." Cellen B1 en B2 zou worden bewaard leeg voor het antwoord van de gebruiker.

5

Code van de gebruiker post gegevenscellen in Spreadsheet Converter. Dit is nodig zodat het hulpprogramma weet hoe het resulterende online formulier moet functioneren. Het programma moet worden verteld welke cellen zijn voor gegevensinvoer. Klik op een gegevenscel item en selecteer het menu SpreadsheetConverter. Kies de gewenste optie. De opdracht "Mark invoercel" zal de geselecteerde cel identificeren als een formulierveld voor gegevensinvoer.

6

Maak je een dropdown lijstmenu voor het online formulier, indien gewenst. Veel online formulieren bieden voorgeprogrammeerde keuzes voor gebruikers om te selecteren. Kies een cel voor dit menu en kies het "Dropdown List" item in het SpreadsheetConverter menu. Er zal een pop-up venster verschijnen. Typ de naam van elk menu-item en druk op 'OK'.

7

Het Excel-werkblad converteren naar een on line formulier. Kies de opdracht "Convert" in het menu van SpreadsheetConverter. Druk op de knop "Volgende" op elk scherm totdat de conversie is voltooid.

8

Bekijk het online formulier. De HTML-versie van het Excel-werkblad SpreadsheetConverter automatisch geopend in Internet Explorer wanneer de conversie voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Installatie van het SpreadsheetConverter-programma kan worden onderbroken als uw PC beschikt over de .NET 2.0 framework. Dit is een gratis upgrade beschikbaar via de Microsoft-website. Het installatieprogramma zal u op de hoogte als deze upgrade nodig is.