Hoe maak je nieuwe foto's zien van oude

Terwijl glanzende kleur foto's vele voordelen ten opzichte van hun voorgangers zwart-wit of sepia, hebben oudere foto's een of andere manier een classier kijken. Met een eenvoudige beeldbewerking softwareapplicatie, kunt u nieuwe foto's eruit zien alsof ze zijn genomen vóór de leeftijd van digitale camera's en kleurenfotografie.

Instructies

1

Selecteer de foto's die eruit zien alsof ze konden zijn genomen in een vroegere periode. Oude gebouwen maken goede onderwerpen. Nochtans, zorg ervoor om de afbeelding als nieuwe, zoals auto's weggeven details. Als u converteren van een portret wilt, kiest u een waar de persoon is gekleed in kleding die eruit zien alsof ze op een vroegere periode kon hebben gedragen.

2

Open een beeldbewerkingsprogramma en de afbeelding laden. Adobe Photoshop werkt goed voor dit doel, maar je hoeft niet een geavanceerd programma. De meeste eenvoudige foto-editors werken prima.

3

Kijk voor de instellingen van het "Hue/Saturation" in de redacteur van het beeld. Eerst onder het menu "Afbeelding" als uw programma heeft. Als u het niet kunt vinden, zoekt u het programma help-onderwerpen.

4

Stel de schuifregelaar tint naar beneden. Dit moet geven de foto een sepia effect zoals een oude afbeelding. De schuifregelaar verzadiging aanpassen zoals u goeddunkt. U kunt het met rust laten of het omhoog of omlaag verplaatsen afhankelijk van wat maakt de afbeelding het beste kijken.

5

Controleer als uw beeldeditor een filtermenu heeft. Zo ja, kijk voor een "korrel" of "ruis" filter. Als u dit ziet, ze toepassen. Dit geeft de nieuwe afbeelding een gemeenschappelijk lagere kwaliteit-blik aan oude foto's.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt proberen een meer geavanceerde techniek, verzachten van de rand van de afbeelding met het gereedschap Gummetje. Deze afwerking maakt de nieuwe afbeelding eruit als een oude print. Verschillende pogingen om het effect van de rand kijken authentiek, echter kan duren.